Combofix Trojen Virüs Tarama Proğramı

Son güncelleme: 01.10.2012 18:21
  • Combofix Trojen Virüs Tarama Proğramı İndir - Resimli Trojen Virüs Tarama Proğramı - Resimli Virüs Tarama Proğramı Kullanımı - Virüs Tarama Proğramı İndirme - Virüs Tarama

    Combofix RESİMLİ ANLATIM (TROJEN VİRÜS TARAMA PROGRAMI)

    Programı kendim düzenli olarak kullanıyorum ve sizlerlede paylaşmak istedim. Programı kullanma amacım "amvo.exe" isimli autorun dosyasını silmek için kullanıyorum. Genelde hepinizin başına gelmiştir bu zararlı yazılım gizli klasörlerinizi görmenizi engelliyor ben genelde bu amaçta kullanıyorum.
    Ancak çeşitli solucan ve trojanlarıda temizlediği gözlemlenmiştir. Bunlardan bir kaçtanesi şöyledir.

    AppPatchAcSpecf.sdb
    AppPatchAcXtrnel.sdb
    FontsFramdee.ttf
    system3208223B03.cfg
    system32122B901E.cfg
    FixCamera.exe
    tsnp2std.exe
    vsnp2std.exe
    msgmr.dll
    Legacy_HBKERNEL32
    Service_HBKernel32

    Tabii herkeste aynı zararlı dosyalar olmayabilir ancak sizde bizlerle programı kullandıktan sonra çıkan sonucu paylaşırsanız bu verdiğim listeyi genişletebiliriz.Şimdi bu açıklamanın ardından sizler için hazırlamış olduğum görsel "Combofix" programının anlatımına geçiyorum.

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    Evet programı çalıştırmamız, tarama yapmasını sağlamamız ve sonlanması bu şekildedir.Şimdi sizlere bir diğer dosya tarama şeklini göstermek istiyorum .

    noimage

    Bu hareketli resimimizdede gördüğünüz gibi, istediğiniz dosya veya klasörü programın simgesi ("Combofix.exe") üzerine sürükle bırak yöntemini kullanarak bıraktığımızda sadece o dosya veya klasör için tarama işlemi başlıyacaktır.

    COMBOFİX İNDİRME LİNK

    ALTERNATİF LİNK
#01.10.2012 18:21 0 0 0