"Polat'ın sözleri bizi motive ediyor"

Son güncelleme: 12.02.2007 19:54
  • Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, İkinci Başkan Adnan Polat'ın Fenerbahçe'ye yönelik yaptığı açıklamaların hem kendisini hem de takımı motive ettiğini söyledi.

    Gerets, son olarak Adnan Polat'ın, "Puan farkı 7 değil 4." sözünün kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, "Şampiyon olmak için Fenerbahçe'yi mutlaka yenmeliyiz. Daha ligin ikinci yarısının başı olmasına rağmen Adnan Polat'ın bu tür açıklamaları bizi iyi motive ediyor." dedi.

    Gerets, Galatasaray TV'nin 'Teknik Yorum' programı için gerçekleştirilen röportajda Sarı-Kırmızılı takımın hiçbir idmanını, hatta maçını izlemeden, kahvesini yudumlayarak yorum yapanların eleştirilerini ciddiye almadığını ifade etti.

    Belçikalı teknik adam, "Eleştiri almamız çok doğal. Ama bizi yakından takip etmeyen spor yazarlarının yorumlarını pek umursamıyorum. Galatasaray'ı gerçekten takip eden spor yazarlarının eleştirilerini, ağır da olsa, saygıyla karşılıyorum." diye konuştu.

    Ali Sami Yen'de Sarı-Kırmızılı takımın başarılı olmasına karşın deplasmanda bir türlü iyi sonuçlar alamamalarının özel bir sebebi olmadığını anlatan Gerets, sözlerini şöyle sürdürdü: "Deplasman maçlarında da pozisyona giriyoruz; ama gol atamıyoruz. Örneğin son Kayserispor maçını ele alalım, böyle bir durum söz konusu değil. Deplasmanda da pozisyona giriyoruz. Kötü oynamıyoruz ama sadece sonuç alamıyoruz."

    Tecrübeli teknik adam, Arda'nın çok önemli bir dönemden geçtiğinin altını çizerek, "Arda, tam tecrübe kazanma ve performansının inişli çıkışlı olmasını hazmetmeyi öğrenme döneminde.

    Tecrübeli futbolcular bile zaman zaman formsuz dönemler geçiriyor. Arda gibi genç bir yıldızın bu tür bir dönemden geçmesi çok normal. Önemli olan bu günlerde ona destek olmak." açıklamasını yaptı.

    Türk Milli Takımı'nın Gürcistan mağlubiyetiyle ilgili görüşleri sorulduğunda Gerets'in Milli Takım'dan 'biz' şeklinde söz etmesi dikkat çekti. Belçikalı hoca, "Böyle bir yenilginin bizim açımızdan olumlu etkileri olabilir. Bazen bir yenilgi takımlara çok şey öğretir. Son dönemde Milli Takım hep kazanıyordu.

    Böyle bir mağlubiyetin alınmasının gelecek için olumlu etkileri olacaktır. Türkiye'nin grubundan çıkacağından hiç şüphem yok." ifadesini kullandı.

    Eric Gerets, bugün oynayacakları Vestel Manisaspor karşılaşmasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: "Manisa açık futbol oynayan bir ekip. Bu yüzden çok zevkli ve eğlenceli bir maç olacak."
#11.02.2007 09:35 0 0 0
  • Adnan Polat bu kızdırmayın saat kaç diye sorar valla..
#11.02.2007 18:15 0 0 0
  • Sn; Polat bu işi biliyor ve konuşuyor

    Konuştukca'da dediği oluyor
#11.02.2007 18:24 0 0 0
  • Adnan Polat bu kızdırmayın saat kaç diye sorar valla..

#11.02.2007 18:26 0 0 0
  • Adnan Polat bu kızdırmayın saat kaç diye sorar valla..

#11.02.2007 20:18 0 0 0
  • PoLat SadeCe FutboLCuLarı Motiwe EdiyoSa EywaLLah...

    Ama HoCanın I$ine Karı$ıyoSa Kötü :)
#12.02.2007 19:05 0 0 0
  • Adnan Polat işini bilir bence Gerets ile öyle pek sorunu yok.. basın biraz olayları çarpıtıyor..
#12.02.2007 19:54 0 0 0
  • "Polat'ın sözleri bizi motive ediyor" Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 12.02.2007 19:54