Uzaktaki Sevgiliye Mesajlar

Son güncelleme: 03.12.2012 14:56
  • uzaktaki sevgiliye sözler - özlem mesajları - ayrılık sözleri - sevgiliye özlem - hasret mesajlarıUlaşılmazlıklar insanları hedefe her gün bir adım daha yaklaştırırlar.

    Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana uzakta olduğun için aşığım sana,hani en güzel aşklar imkansız gelirya insana imkansız
    olduğun için tutkunum sana.

    Ayışığı'nın aydınlattığı bir kumsala küçük bir dal parçasıyla seni seviyorum yazmak isterdim.ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye
    yazmaktan korktum.

    Zaman gece yarısı,ıslak gözlerim camda belki gelir diyorum.hani bir şarkımız var ya onu söylüyorum ve seni ölesiye seviyorum.

    Gecemidir beni hüzünlendiren yoksa benmiyim hüzünlenmek için geceyi bekleyen,gecemidir seni özleten yoksa benmiyim özlemek için geceyi
    bekleyen.

    Dünde bugünde yarında yüreğin kadar yanındayım.kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy ben oradayım.

    Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler.hepsi gökteydi,hepsi parlıyordu.ama ben seni güneşim seçtim ve bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim.

    Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi,bir insanın özlemleri olmalı özlemle açan çiçekler gibi,bir insanın bir tanesi olmalı bendeki sen gibi.

    Ne senden vazgeçerim,ne düşlerimden,ne de gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken.inan hayatı seni bana verdiği için seni ise hayatıma anlam verdiği için seviyorum.

    Rüzgar alabildiğine hırçın,yağmur alabildiğine inatçı,yüreğin is onlara inat sanki bir liman,tıpkı gözlerindeki huzur gibi.


    Güller içinde geçsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamaksa ölüm sen buna değersin gülüm.

    Okyanuslardan kağıt kumlardan kalem yaptım içine milyonlarca SENİ SEVİYORUM yazdım.Sende inandın.Ben seni sevmedimki sana taptım.

    Sev seni seveni kapında köle olsada. Sevme seni sevmeyeni Mısır`da sultan olsada. Ben kapındaki köleyim ve SENİ ÇOK SEVİYORUM.

    Böyleyim diye ayıplama beni.Bir gün kendimi,sonsuzluğun koynuna bırakırsam;yaralı ve yenik bir asker gibi ,darılma.Seni özledim.

    alıntı
#03.12.2012 14:51 0 0 0
  • Ayışığı'nın aydınlattığı bir kumsala küçük bir dal parçasıyla seni seviyorum yazmak isterdim.ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye
    yazmaktan korktum.
    hayal gücü ne güzel bir şey..
    tşk:)
#03.12.2012 14:56 0 0 0