Rahim Uru Miyomların Bitkisel Tedavisi Ahmet Maranki

Son güncelleme: 05.02.2013 16:43
  • Rahim uru tedavisi - rahim uru bitkisel tedavi yöntemi

    Rahim Uru Miyomların Bitkisel Tedavisi Ahmet Maranki hocamızın önerdiği Bitkisel Rahim Uru Tedavisi yöntemini sizlere sunmak istiyoruz. Ancak öncelikle hekim kontrolünde hareket etmenin her zaman için önceliğiniz olması gerektiğini belirtelim. Öncelikle Miyom Nedir size kısaca açıklayalım. Bitkisel Miyom Tedavisi Nasıl Yapılır

    Halk arasında “rahimde ur” olarak bilinen miyomlar aslında iyi huylu kitlelerdir. Yani kanser değildir.

    Miyom kadınlık hormonu ile doğrudan ilişkilidir. Kadınlık hormonunun fazla olduğu dönemlerde, miyom büyüme eylimindedir. Kadınlık hormonunun az olduğu dönemlerde ise, yani menepozda, miyom küçülme eyliminde olur
    Miyom veya miyomların büyümesi ise, uzun süreli ve fazla miktarda adet kanamaları, kansızlık, ağrı, sık sık idrara çıkma, kabızlık ve kısırlık gibi bir takım sorunlara yol açabilir.

    Miyom, oldukça sık rastlanan sorundur.

    Ancak; Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin önerdiği bitki tedavisi ile miyomlarınızı yok edebilirsiniz.

    Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin Miyom Kürü :

    * Aslan pençesi,


    * Civan perçemi,

    * İsteğe göre bal.

    Yarım litre suyun içerisinde bir tutam aslanpençesi ilave edin. Belirli bir müddet kaynatıldıktan sonra. Ilımaya bırakılır. Daha sonra isteğe göre bal ile tatlandırılarak her sabah için.

    Akşamları ise, yukarıda anlatılan kürden farklı olarak aslanpençesi yerine civanperçemi kullanarak yapın ve sadece akşamları için.

    20 gün boyunca her sabah, aslanpençesi kürü ve her akşam, civanperçemi şeklinde aralıksız uygulayın. 20 gün sonunda bir hafta ara verin ve bir 20 gün gün daha uygulamaya devam edin.

    Bu kür, hem,miyom, menopoz gibi kadın sorunlarınıza çare olurken, hemde bağışıklık sisteminin güçlendirir.




    alinti
#05.02.2013 16:43 0 0 0