Bacaklarınız Daha Uzun Gözüksün

Son güncelleme: 11.04.2013 14:47
  • Rengi kendi lehinize kullanın

    Ayakkabılarınızı, pantolonunuza ya da çoraplarınıza uydurun. Mesela, siyah topuklu ayakkabılarla, siyah külotlu çorap giyin. Bu monokromatik görüntü bacaklarınızı olduklarından daha uzun gösterecektir. Çorap ve ayakkabılarınızı aynı renk giymeniz size uzun bir bacağa sahipsiniz görüntüsü verecektir. Bacaklarınızda koyu renkler kullanın

    Ten rengi topuklu ayakkabı alın

    Ten rengi ayakkabı giymek (ten renginize yakın olan bir tonunu), ayakkabının nerede başlayıp, bacağın nerede bittiği konusunda göz yanılsaması yaptığı için bacakları daha uzun gösterir.

    Dikine çizgili pantolon giyin

    Dikine çizgiler göz yanılsaması oluşturur ve sizi uzun bacaklı gösterirler.

    Yüksek bel ve kısa etek boyu

    Yüksek belli elbise ve etekler bacak boyunuzun başlangıcını daha yukarda tutar. Aynı zamanda kısa etekler bacaklarınızı daha uzun gösterir.Eteğin boyu, bacağın nerede başladığını saklar, özellikle de kalem etekleri tercih ederseniz, bacaklarınızın olduğundan çok daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.

    Pantolon boyu

    Uzun paçalı pantolonlar, yerleri sürüyen uçlara sahip olurlar. Fazla uzun paçalar ise bacakları kısa gösterirler. Bu nedenle pantolon paçalarınızın düzgün ve bacak boyunuza uygun olduğundan emin olmalısınız. Şortlar bu konuda size çok yardımcı olacaklardır. İnsan gözü, doğal olarak, bir kıyafetin beli nerede başlarsa, bacağın da orada başladığını düşünür. Bu nedenle yüksek belli pantolonlar, bacakları olduklarından daha uzun gösterirler.

    Tişörtünüzü belinizin içine sokun

    Böylece, kıyafetinizin belinin daha çok görünmesini sağlarsınız. Bu da, bacaklarınızı daha uzun gösterir.

    Bilekte biten botlar yerine uzun botları tercih edin

    Diz üstü botlar bacaklarınızı daha uzun göstereceklerdir.
#11.04.2013 14:47 0 0 0