Burak son yolculuğuna uğurlandı...

Son güncelleme: 14.05.2013 15:35
  • Burak son yolculuğuna uğurlandı...


    Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından evine dönerken bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.




    noimage





    Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından evine dönerken bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.
    Yıldırım için Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende taziyeleri Yıldırım'ın babası Hikmet ve ağabeyi Salih Yıldırım kabul etti.
    İkindi vakti kılınan namazın ardından, Yıldırım'ın cenazesi Yeşilpınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
    Yıldırım'ın annesi Hatice Yıldırım'ın sağlık sorunları nedeniyle gelemediği törene, Yıldırım'ın ailesi, yakınları, arkadaşları ve Fenerbahçeli taraftarlar katıldı.
    Baba Hikmet Yıldırım'ın isteği üzerine herhangi bir takım formasının giyilmediği cenaze töreninde, Yıldırım'ın bazı yakınları fenalık geçirdi.

    GENCECİK BİR TARAFTAR ÖLDÜRÜLDÜ
    Derbi sonrası kan aktı... Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrasında 20 yaşındaki Fenerbahçeli bir taraftar bıçaklanarak öldürüldü.
    Burak Yıldırım adlı Fenerbahçe taraftarı, saat 22.30 sıralarında Edirnekapı metrobüs durağı çıkışındaki Mehmet Akif Ersoy Şehitliği’nde bir grup tarafından bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Yaralı olarak Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Yıldırım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Polis, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatırken, faillerin yakalanması için çalışma sürüyor.

    FENERBAHÇE KULÜBÜ BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI
    Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray derbisi sonrası evine giderken bıçaklanarak öldürülen sarı-lacivertli taraftar Burak Yıldırım için başsağlığı mesajı yayımladı.
    Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, yaşanan bu olayın ısrarla takipçisi olunacağı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
    "Taraftarımız Burak Yıldırım'ın, Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı sonrası evine giderken, Edirnekapı Metrobüs Durağı'nda, bir grup tarafından hunharca katledildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Terörün renginin olamayacağı gerçeğiyle birlikte, bu vahim olayın dikkatle ve ısrarla takipçisi olacağımızı bildirir, Burak Yıldırım'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz."
#13.05.2013 21:26 0 0 0
  • Bunu yapan kişiler normal akıl sağlığı olmayan kişiler.Gencecik çocuğun hayatını bitirdiler ailesini mahvettiler.Çok büyük cez aallır inşalllah.
#13.05.2013 21:27 0 0 0
  • Allah rahmet eylesin acılıailesinede sabır dilerim::inşallah tez zamanda
#13.05.2013 21:29 0 0 0
  • Ailesine, yakınlarına ve tüm severlerine başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum.
    Yüce Allâhü Teâlâ (c.c.)rahmet eylesin ve taksiratını affetsin, mekânı Cennet olsun.

    Ruhuna Fatiha

    Bismillâhi r-raḥmâni r-raḥîm
    Elhamdü lillâhi rabbil'âlemîn
    Errahmânirrahîm
    Mâliki yevmiddîn
    Iyyâke na'büdü ve iyyâke nesta'în
    Ihdinas-sirâtal müstakîm
    Sirâtallezîne en'amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn.
#14.05.2013 00:05 0 0 0
  • Katil yakalandı,yakalanırken bile gülüyo insan müsveddesi verin en büyük cezayı da hapiste çürüsün.
#14.05.2013 15:15 0 0 0
  • sevindim yakalanmasını inşallah hak ettiği cezayı veririrler ona
#14.05.2013 15:35 0 0 0