TÜRK SANATÇILAR "ŞİMDİ" BERLİN'DE

Son güncelleme: 24.08.2004 17:29
  • TÜRK SANATÇILAR "ŞİMDİ" BERLİN'DE

    27 Ağustos'ta Berlin'de başlayacak "Şimdi Now" adlı festivale aralarında Burhan Öçal, Fazıl Say, Güher-Süher Pekinel'in de bulunduğu birçok sanatçı katılacak.

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) nisan ayında düzenlediği 23. Uluslararası İstanbul Film Festivali ile açılan festival mevsimi Berlin'de düzenlenecek olan 'Şimdi Now'la devam ediyor. 27 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde konserden sergiye, tiyatrodan dansa, konferanstan film göstermine kadar 40'tan fazla etkinlik yer alacak.

    SEZEN AKSU VE TARKAN DA VAR

    Berlin'in bellibaşlı konser ve gösteri mekanlarının yanı sıra sokaklarının da ev sahipliği yapacağı festival programında Türk kültürünün geleneksel unsurlarını çağdaş örneklerle birlikte sunan yerli ve yabancı birçok sanatçı ve topluluk bir araya gelecek.

    'Şimdi Now'da katılacak sanatçılar arasında Güher&Süher Pekinel, Burhan Öçal, Fazıl Say, Sertab Erener, Kutluğ Ataman, Ferhan&Ferzan Önder, Kudsi Ergüner, İlhan Erşahin, Mercan Dede, Baba Zula ve Sultan Tunç, Sezen Aksu ve Tarkan yer alıyor. Murathan Mungan, Oya Baydar, Müge İplikçi'nin Edebiyat Sohbetleri konulu söyleşiler düzenleyeceği festival kapsamında Osmanlı Hat Sanatı ve Osmanlı giysilerinin örneklerinin sunulduğu sergiler de bulunuyor.muş ben haberin yalancısıyım
#24.08.2004 17:29 0 0 0