İlkbahar modasının top 10'u

Son güncelleme: 05.04.2007 08:43
  • Büyük boy çanta, parlak renkli saten elbise ya da bol trençkot... İlkbahar sezonunun en favori parçaları belirlendi. Alışverişe çıkmadan önce mutlaka okuyun..!

    1 Ceketle fırfırlı gömlek
    Takımlar bu sezon şekil değiştirdi! Dapdar pantolonlar ve üzerine değişik kuplu ceketlerden mutlaka edinin. İçini de fırfır yakalı feminen üstlerle tamamlayın.

    2 Geometrik kesimler
    Origamiyi çağrıştıran çanta ya da elbiseler bu sezonun gözdelerinden. Üzerinizdeki her şeyin kesimleriyle öne çıkmasına dikkat edin.

    3 Uzun kollu bir gece elbiseniz olsun
    Bahar gecelerinde bir davete gidecekseniz, işte size harika bir fırsat! Parlak renk giymeye cesaretiniz yoksa sırtı açık, siyah ve uzun kollu bir elbiseyle çok seksi olabilirsiniz.

    4 Parlak ayakkabılar
    Gümüş ve dore yeni sezonun rengi oldu. Ayakkabıda da çok hoş duruyor. Bu renkler için "Çok abartılı," derseniz, rugan ayakkabılar tam size göre!

    5 Büyük boy çanta
    Sezonun en gözde aksesuarı, kesinlikle büyük boy çanta. Tavsiyemiz rugan, parlak renklerde ya da beyaz olanları tercih etmeniz.

    6 İri aksesuarlar
    Aksesuar bu sezonun 'olmazsa olmaz'ı. Kalın tahta bilezikler, iri kolyeler... Ne alırsanız alın ama büyük ve gösterişli olmasına dikkat edin. Üstelik birden fazlasını bir arada takın!

    7 Bol paça pantolonlar
    İster tişört giyip sandaletlerle, ister şifon gömlek ve stilettolarla... Bol paça pantolonlar, yeniden aramızda. Özellikle beyaz renkte olanları tercih edin!

    8 Trençkotta 60'lar
    Trençkotun yeni kesimine alışın; aşağıya doğru bollaşan diz üstü modeller, önümüzdeki sezon çok gözde olacak. Jean'le ya da elbiselerle tamamlayabileceğiniz bu trençkotlar, sezonun klasikleri arasında.

    9 Bu sezon her yerde elbise var
    Mini veya dizde, triko veya saten, baskılı veya düz birkaç elbise edinmelisiniz. 60'ların tarzını beğeniyorsanız, bu sezon elbiselere bayılacaksınız!

    10 Renkli portföy çanta edinin
    Gece kullandığımız portföy çantalar artık gündüzleri de kullanılacak. Saten olanlar çok revaçta!
#05.04.2007 08:43 0 0 0