Gezi Parkı Eylemlerinin Aslı

Son güncelleme: 05.06.2013 22:18
  • gezi parkı eylemleri hakkında - gezi parkı eylemlerinin asıl sebebi - gezi parkı eylemleri oyun mu
    noimage

    resmi bilgisayarınız indirp büyütüp bakabilirsiniz


    Gezi Parkı'yla ilgili şok belge

    Hackerlar tarafından ele geçirilip İnternet'e sızdırılan bu belgede, Taksim gezi parkı eylemleri'nin, önceden planlandığı yazıyor. En başından beri amacın 13 tane ağaç olmadığını kanıtlayan döküman. (Mutlaka okuyun ve paylaşın)
    BİLGİSAYARINIZA İNDİRİP BÜYÜTEREK OKUYABİLİRSİNİZ

    İşte 4 maddelik belge:

    "MADDE 1 -
    (1) Bu Yönerge'nin amacı: Hedef miktarda kamuoyu toplanmasına ilişkin yeterli tepki sağlayacak bölge ve etnik idealist grubun yönlendirilebilmesi için izlenilmesi uygun görülen uygulama biçimleri hakkında bilgilendirmektir.

    MADDE 2 -
    (2) - Tarih : Araştırmalar sonucu etki oranının en yüksek olması muhtemel zamanın ek belgelerdeki 2. MADDE (d) bendinde detaylarını bildirdiğimiz üzere Haziran 2013 ayının ilk hafta sonu 3. köprü temel atma törenleri sonrası olacağı kanaatine varıldı. Tören akabinde hedef tatbik grubun hassasiyet göstereceği kanısına varıldı.

    MADDE 3 -
    (3) Grup: Öncülük edecek grubun önerilen tarihlerde vakitsen bir sorun yaşamayıp, olaylardan rant sağlayabilmesi, istikrarlı davranmaları hususunda önem arzetmektedir.
    Bu sebepten, entellektüel kesimin etkili olacağı kararı verildi. Söz konusu grupların ağırlıklı bulundukları muhitin Taksim / Cihangir dolaylarında olmasına müteakiben tatbik bölgesinin sınırları bu muhitlerde ayarlanmalıdır. Konu ile ilgili gerekli açıklama ve sebepler 3.MADDE (c) bendinde mevcuttur.

    MADDE 4 -
    (4) Katalizör : Olayların yeteri kadar kısa sürede gerekli kitlelere ulaşmasını sağlamak amaçlı karşıt görüşlü grupların çatışması sağlanmalı. Bu bağlamda öncu grupların karşısına kışkırtma amaçlı katalizör görevi görecek 2. kademeden vazifedarlar atanmalıdır. Etnik gruplar ve karşıt görüşlü tarafların direkt karşı karşıya getirilmesi sakıncalı bulunmuştur. öngörülen olası yöntemler 3. (I) bendi ve 4. MADDE boyunca izah edilmiştir.

    Yönergenin tüm personele sözlü olarak tebliğ edilmesini (yazılı olarak tebliğ edilmeyecek) ekinden arınarak dahi olsa herhangi bir yolla yazılı tebliğ edilmemesini, gizlilik derecesine uygun muhafaza edilmesini arz ederim.

    Yukarıda maddeler halinde belirtilmiş konu başlıklarına dair araştırmalar bilimsel olup, bir uygulama emri niteliği taşımamaktadır." yazıyor...
#04.06.2013 22:48 0 0 0
  • Acaba yazan veya yazdıranlar kimler?
    Kurulu bir tezgah olduğunu biliyoruz ama bu tezgahı hazırlayan başbelası vatan hainler kimler? Keşke bunlar bilebilseydik.
#05.06.2013 13:30 0 0 0
  • hükümetin devrilmesi kimlerin işine geliyorsa onların işidir !
    yabancı basını da unutmamak lazım neden bu kadar çok yabancı basın da bu haberler bu kadar çok gündeme geldi
#05.06.2013 19:50 0 0 0
  • Memlekette taş üstüne taş koymayı beceremeyen gerizekalı gereksiz insanlar;iş yakıp yıkmaya gelince bütün hünerlerini ortaya koydular..
#05.06.2013 20:06 0 0 0
  • Faydaları olmadığı gibi bir de talepleri varmış. aptal herifler. bunların alayı gerizekalı. Rezil oldular hala biz kazandık havasıyla pozlarından da geçilmiyor. vatan haini kuşbeyinliler.
#05.06.2013 22:18 0 0 0