Neden Kilo Veremiyorsunuz

Son güncelleme: 19.07.2013 21:28
  • kilo verememe sebepleri - sürekli atıştırmanın kiloya etkisi - kilo vermek isteyenlere önerilerKilo verememe nedenlerinizi merak ediyor olmalısınız.

    Aslında kilo verememe sebebiniz çok bellidir ancak görmek istemezsiniz. Şimdi görmek istemediklerinizi görmek için size yardımcı oluyoruz. Yediğiniz her şeye dikkat etmeniz gerekiyor unutmayın.

    Çikolata, cips ve çerez gibi sevdiğiniz şeyleri hayatınızdan çıkarmanıza rağmen kilo veremiyorsanız farklı sebepleri olabilir. Düzenli olarak öğünler yenmeli, özellikle kahvaltı atlanmamalı.

    Yapılan bir araştırma da sadece kahvaltısını yapan ve yapmayanlar gözlem altına alınmış, kahvaltısını atlamayan kişiler 1 yıl içinde ekstra hiç bir şey yapmamalarına rağmen 6 kilo verebilmişler. Sabah 10-15 dakika erken kalkıp kahvaltı yapmanız çok şey değiştirebilir.

    Tadına bakma alışkanlığı da size kilo aldırıyor olabilir. Özel günlerde veya doğum günü gibi günlerde tadına bakma alışkanlıkları da size kilo aldırıyor olabilir.

    Aynı anda tattığınız bir çok besin karıştığında aşırı kalori içeren bir bomba halini alabilir. Atıştırmalarınız içinde bu geçerli. Bu yüzden öğünlere dikkat ediyoruz ve gereksiz atıştırmalardan uzak duruyoruz.

    alıntı
#19.07.2013 21:28 0 0 0