Şaşırtan mobil gerçekleri

Son güncelleme: 26.07.2013 12:21
  • mobil gerçekler - şaşırtan mobil gerçekler - şaşırtıcı mobil gerçekleri hakkında
    noimage
    Gelişen mobil teknolojisi, IBM'in çözümleri ile iş hayatınızı da tamamen sarmaya hazır!

    Cihazdan cihaza bağlantıların 2022'de küresel ölçekte 18 milyara çıkması bekleniyor. Günümüzde sosyal iş ağları yazılımlarıyla donatılmış mobil cihazlar, gündelik hayatımızın ve sosyal iş dünyasının en büyük yardımcılarından.

    Mobil cihazlar hem bireysel kullanıcıları hem de işletmelerle müşterilerini daha önce hiç görülmemiş bir şekilde bir araya getiriyor, karşılıklı etkileşim ve iletişim sağlıyor. Öyle ki, mobil cihazlarını yanından ayırmayan mobil kullanıcı oranı yüzde 91'lere varıyor.

    40 yıl sonra dünya nüfusunun yüzde 70'inin şehirlerde yaşayacağı düşünülürse; güvenli ve rahat trafik her zamankinden önemli olacak. Gerçek zamanlı veri analizi yaparak sürücülerin trafikte geçirdikleri zamanı azaltmasına imkan sağlayan IBM sistemleri sayesinde şehirler artık daha akıllı.

    Tüketicilerine sadece neyi sunacaklarını değil, nerede ve ne zaman sunacaklarını da gösteren yenilikçi IBM teknoloji ve çözümleriyle şirketler artık daha güçlü. Dünyanın dört bir yanından işletmecilerin IBM teknolojilerinin sınırsız olanaklarını keşfederek, mobil bilişim sayesinde verimliğini nasıl artırdığını öğrenmek için resmin üzerine tıklamanız veya buraya tıklamanız yeterli.


    Alıntı
#26.07.2013 12:21 0 0 0