Glutensiz italyan Ekmeği

Son güncelleme: 12.10.2013 23:37
  • glutensiz ekmek nasıl yapılır - glutensiz domatesli ekmek - itaylan ekmeği tarifiMalzemeler

    500 gr glutensiz un
    20 gr zeytinyağı
    10 gr hazır maya
    15 gr bal
    10 gr tuz
    75 gr kurutulmuş domates
    25 gr taze kekik
    25 gr biberiye
    400 ml su

    Yapılışı

    Bir kaba un ve tuzu koyun. Hazır maya bal ve zeytinyağını ekleyin. Azar azar su ekleyip mikserde yoğurmaya başlayın. Hamur olduktan sonra baharatları ekleyin. En son kurutulmuş domatesleri ekleyin. Hamuru kalıba yayıp üzerine zeytinyağı dökün ve mayalandırın. 180 derece fırında 30 dakika pirişin.


    alıntı
#12.10.2013 23:37 0 0 0