Fotoğraf Albümümü Arkadaşlar Seçeneğine Ayarladım Ama

Son güncelleme:
  • fotoğraf albümü - fotoğraf albümü gizliliği - fotoğraf albümü etiketlemeleri
    Fotoğraf albümümü Arkadaşlar seçeneğine ayarladım, ancak başkaları fotoğraflarımı görüyor, beğeniyor ve fotoğraflarım hakkında yorum yapıyor.
    Bir fotoğrafta birisini etiketlerseniz, fotoğraf etiketlenen kişi ve arkadaşlarıyla da paylaşılır. Yani bu kişinin arkadaşları önceden hedef kitlede olmasalar bile, artık bu fotoğrafı görebilecek, beğenebilecek ve fotoğrafa yorum yapabilecektir. Örneğin, arkadaşlarınızla paylaştığınız bir fotoğrafta Jale'yi etiketlerseniz, hedef kitle sizin ve Jale'nin arkadaşlarını kapsayacak şekilde genişleyerek Arkadaşlar (+) olur.
    Birini bir albümdeki bir fotoğrafta etiketlerseniz, gizlilik albümün tamamı için değil, sadece kişinin etiketlendiği fotoğraf için genişleyerek Arkadaşlar (+) olur.

    Alıntı
0 0 0