Bir Gönderide Birini Etiketlediğimde Kimler Görebilir?

Son güncelleme:
  • etiketlediğim kişileri kimler görebilir - etiketlediğim gönderileri kimler görebilir
    Bir fotoğraf, gönderi veya başka bir içerikte birini etiketlediğimde, bunu kimler görebilir?

    Birini etiketlediğinizde, bu içerik (ör. fotoğraf, gönderi) etiketlediğiniz kişi ve arkadaşlarıyla paylaşılacaktır. Yani bu kişinin arkadaşları önceden hedef kitlede olmasalar bile, artık bu içeriği görebileceklerdir. Örneğin, arkadaşlarınızla paylaştığınız bir fotoğrafta Jale'yi etiketlerseniz, hedef kitle sizin ve Jale'nin arkadaşlarını kapsayacak şekilde genişleyerek Arkadaşlar (+) olur.

    Fotoğraf, gönderi veya başka bir içeriğinizin etiketlediğiniz kişinin arkadaşları tarafından görülebilmesini istemiyorsanız, bu ayarı paylaşımda bulunurken her gönderi için ayrı ayrı kapatabilirsiniz. Bunun için, haberin yanındaki hedef kitle seçiciye tıklayın, noimageÖzel'i seçin ve Etiketlenenlerin ve etkinlik konuklarının arkadaşları kutusunun işaretini kaldırın.

    Başkaları sizin fotoğraf veya gönderinizi etiketlediğinde de hedef kitle genişleyerek Arkadaşlar (+) olur. Arkadaşların gönderilerinize eklediği etiketleri Facebook'ta gözükmeden önce nasıl onaylayabileceğinizi veya reddedebileceğinizi öğrenin.

    Alıntı
0 0 0