Özel gizlilik ayarı, paylaştığınız içeriği kimlerin görüp kimlerin göremeyeceğini belirlemenizi sağlar. Özel'i seçtiğinizde bir kutu açılır. Kutudan belirli ağlar, arkadaşlar ve arkadaş listeleri ile paylaşımda bulunmayı veya bulunmamayı seçebilirsiniz.