Facebook'a aktardığım kişileri nasıl kaldırabilirim?

Son güncelleme:
  • Arkadaşlarını Bul özelliği - Arkadaşlarını Bul özelliği nedir - Arkadaşlarını Bul özelliğiyle Facebook'a aktardığım kişiler kaldırılırmı - Arkadaşlarını Bul özelliğiyle Facebook'a aktardığım kişiler nasıl kaldırılır
    Arkadaşlarını Bul özelliğiyle Facebook'a aktardığım kişileri nasıl kaldırabilirim?

    E-posta hesabınız gibi başka yerlerdeki kişilerinizi Facebook'a aktarmak için Arkadaşlarını Bul sayfasını kullandıysanız, kişilerin tümünü tek seferde silebilir veya bu listeyi kullanarak kişilerinizi düzenleyebilirsiniz.

    Facebook'a aktardığınız kişilere gönderilen davetiyeleri geri alamasak da, bu kişileri Gönderilen Davetler listenizden silebilirsiniz. Böylece gelecekte bu kişilere sizin adınıza davet hatırlatmaları gönderilmesini engellemiş olursunuz.

    Alıntı
0 0 0