Cemaat 'Gülen videoları' için harekete geçti

Son güncelleme:
  • Cemaat 'Gülen videoları' için harekete geçti
    Bedduayla dalga geçen videolar internetten siliniyor...

    Fethullah Gülen’in, yolsuzluk soruşturmasının ardından beddua ettiği sohbetle ilgili hazırlanan esprili videolar internetten kaldırılacak.

    Milliyet gazetesinin haberine göre, Gülen’in “Allah hırsızı görmeden, hırsızı yakalayanın üzerine gidenlerin evlerine ateşler salsın” sözleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tepkisine neden olurken, sosyal medyada da gündeme oturdu. Pek çok internet sitesinde Gülen’in açıklamalarının efektlerle ve esprilerle süslenmiş versiyonlarına yer verildi.
    Espri konusu olan bu videolar cemaati harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre, cemaate yakın basın yayın kuruluşları, Gülen ile dalga geçen videolardın kaldırılması için Youtube’a başvurdu. Youtube’a itirazlar “telif hakkı” gerekçesiyle yapıldı. İtirazları haklı bulan Youtube, pek çok videoyu yayından kaldırırken videoların yerine “Bu video, Samanyolu TV tarafından bulunulan bir telif hakkı talebi nedeniyle artık kullanılamıyor” ibaresi konuldu.



    http://www.mynet.com/haber/guncel/cemaat-gulen-videolari-icin-harekete-gecti-923506-1
0 0 0
  • Hasbiyallahu ve ni'mel Vekîl


    Ümmeti fitne çukuruna salan
    Milleti sırtından vuran Alçağı
    Sana havâle ettik Allahım



    Sen ne güzel Vekilsin Ey Müntakîm...
    Ya Azîzün Züntikam..
0 0 0
  • Devletin bile gücü yetmiyor bu işe...
    Keşke Hazreti Peygambere hakaretler edilen videolarada bu şekilde müdahale edebilseydi bu "hizmet(!)"

    kime hizmet ?neye hizmet?...Kimsiniz siz?
    !!!
    Allah kendi elinizle kendi "dilinizle" düşürdü maskenizi
0 0 0