Android L ve Android 4.4 Kitkat Arasındaki Farklar

Son güncelleme: 30.06.2014 13:43
  • Android L - Android 4.4 Kitkat - Android L ve Android 4.4 Kitkat Farkları - Android L ve Android 4.4 Kitkat Arasındaki Farklar Nelerdir - Android L ve Android 4.4 Kitkat Hakkında
    Yeni sürüm Android'in eski sürüme göre farkları nedir?

    noimage

    Büyük merakla beklenen Google I/O Konferansı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Etkinlikte yeni Android sürümü tanıtıltı. Android L içeriğinde birçok yeniliği barındırıyor. Şu anda geliştiriciler için yayınlandı.

    Android L'le alakalı yenilikleri sizlerle paylaştık, bir liste olarak yayınlamıştık.

    Daha önce sürüm karşılaştırmaları ve testler yapan Adrianisen boş durmadı. Android L yüklü Nexus 5 ile Android 4.4.3 KitKat yüklü Samsung Galaxy S5'i karşılaştırdı. Videoda yeni sürümde kilit ekranındaki bildirimler, kart gibi duran son kullanılan uygulamalar, geliştirilmiş bildirim ekranı, yeni ayarlar menüsü, klavye, hesap makinesi (Aslında değişen tasarımla eklenen yeni animasyonlar) gösteriliyor. Kamera uygulaması da karşılaştırılanlar arasında. Ancak videoda Samsung S4'ün kamerasında bir siyahlık var. Kameradaki bir kırıktan ileri geliyor.

    Tabii ki Android L'nin kapanma ekranı da ele alınmış. Eski sürümlere göre çok daha yalın olmuş. Sadece kapatma seçeneği yer alıyor.

    Alıntı
#30.06.2014 13:43 0 0 0