Kavisli Ekranıyla Galaxy Note Edge

Son güncelleme: 21.10.2022 14:21
  • Galaxy Note Edge - Samsung Galaxy Serisi - Note Serisi

    noimage
    Samsung 3 Eylül Çarşamba günü düzenlediği Unpacked etkinliğinde bir sürpriz yaptı ve Galaxy Note Edge modelini tanıttı. Farklı ekran yapısı ile tüm modelleri geride bırakan Note Edge kavisli bir kenar görüntüsü sunuyor.

    Samsung Galaxy Note Edge de kullanılan kavisli ekranın ne gibi işlevleri olduğunu ve ne amaçla böyle bir tarz yaratıldığını yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

    Kavisli kenar kamera kullanımı sırasında tüm ekranı görüntü içinde kullanmanızı sağlıyor. Ayarlar ve fotoğraf/video çekim butonları ise kavisli kısma gelerek daha rahat kullanım sağlıyor.

    Oyun tutkunlarını da sevindiren kavisli kenar, oyun sırasında gelen mesajları oyundan çıkmadan okumanıza imkan veriyor. Böylece oyun heyecanı yarıda kalmamış oluyor.

    Kavisli kenar, cetvel uygulaması ile mesafe ölçümlerinde de farkını gösteriyor. Basit mesafe ölçümlerinde son derece başarılı bir kullanım sağlıyor.

    Samsung Galaxy Note Edge'nin kavisli yan yüzeyinde uygulama kısayollarını görebilir ve farklı kontrolleri buradan sağlayabilirsiniz. Bekleme modunda ise yan kenar sessizce tarih, saat ve alarm bilgilerini göstermeye başlıyor.

    Hızlı bir şekilde aramaları reddedebilir, mesajlar veya sosyal ağlarda sekmeleri tutabilirsiniz.
#27.09.2014 15:25 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#21.10.2022 14:21 0 0 0