Dünyanın En İnce Tableti iPad Air 2

Son güncelleme: 16.11.2014 08:58
  • iPad Air 2 - En ince Tablet - iPad Air 2 Özellikleri


    noimage
    Apple yine yaptı yapacağını ve dünyanın en ince tableti olan iPad Air 2’yi tanıttı. Merakla beklenen ipad etkinliğinde tanıtılan iPad Air 2, 6.1 mm inceliği ile en ince tablet ünvanını Apple’a götürdü. 437 gr ağırlığındaki tablet 9.7 inç büyüklüğünde LCD bir ekrana sahip.

    TouchID sensörü bulunan iPad Air 2 A7 çipsetinden %40 daha hızlı. Cihazda 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera bulunuyor. Bu sayede artık fotoğraf, video ve selfie’leriniz de mükemmel görüntüyü kolaylıkla yakalayabileceksiniz.
    Tablet kullanıcılarının aradığı en büyük özellik pil ömrüdür malum. Apple müşterilerinin bu talebini iPad Air 2 de 10 saat pil ömrü sunarak karşılamaya çalışmış. 10 saatlik pil ömrü iPad kullanıcılarını memnun edecek mi bunu bekleyip göreceğiz.
    Gümüş, uzay grisi ve altın olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan iPad Air 2’nin 16 GB’lık modeli 500 dolardan satışa sunulurken, 32 GB’lık modeli 600, 64 GB’lık modeli ise 700 dolardan satışa sunuluyor.

    Daha önce 3 katmanlı olan Retina ekran tek katmanda birleştirilmiş böylece hem ekran incelmiş hem da daha canlı renklere ve daha yüksek kontrasta ulaşılmış. Yansıma önleyici kaplama sayesinde ise dünyanın yanstma oranı en düşük ekranı ortaya çıkmış.
    Dünyanın en ince tableti iPad Air 2 Dünyanın en ince tableti iPad Air 2, çığır açan Touch ID teknolojisine sahip. Ve doğanın en mükemmel parolasını, yani parmak izinizi kullandığı için, size benzeri görülmemiş bir güvenlik düzeyi sunuyor.

    Bir diğer ayrıcalığı ise App Store’da iPad Air 2 için yüzlerle uygulama bulabileceksiniz. Her zevke hitap edecek yüzlerce uygulama ile tabletinizi yanınızdan ayıramayacak ondan ayrılamayacaksınız.
    iOS 8 işletim sistemi ile gelen tabletin en güzel özelliklerinden birisi devamlılık özelliği. Yani bir aygıtta başladığınız projeyi başka bir aygıtta tamamlayabileceksiniz.
    Gelelim bu mükemmel cihazın Türkiye Satış fiyatına. Saydığımız tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran iPad Air 2’nin fiyatı… 1.449 TL

    alıntı
#16.11.2014 08:58 0 0 0