Özge Borak Ata Demirer Neden Boşanıyor

Son güncelleme: 16.11.2014 09:26
  • Özge Borak Ata Demirer Neden Boşanıyor - Demirer Çiftinin Boşanma nedeni - Özge Borak Ata Demirer Boşanıyor

    noimage
    Ata Demirer ve Özge Borak 1,5 yıllık beraberliklerini 2012 yılında gerçekleştirdikleri düğün ile resmileştirmişlerdi. Aradan 2 yıl geçti ve ünlü çiftten bu kez hiç beklenmedik bir haber geldi.
    Herşeyin yolunda gittiği düşünülürken ünlü çift ayrılık kararı aldıklarını açıkladılar. Yaptıkları ortak yazılı açıklamada “3 yılı aşkın süredir devam eden ilişki ve evliliğimizi karşılıklı anlaşarak, arkadaşça ve dostane duygularla bitirme kararı almış bulunmaktayız. insani sevgisinden bir şey kaybetmemiş iki arkadaş olarak, geçireceğimiz bu zor süreçte sizlerin de yanımızda olarak gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz” denildi.

    Çiftin aşkları “Eyvah Eyvah” filminin setinde başlamıştı. Evlilikleri de parmakla gösterilen türdendi ancak ne yazık ki fazla uzun sürmedi. Her fırsatta mutlu olduklarını söyleyen Ata ve Özge çifti yaptıkları bu beklenmedik açıklama ile boşanacaklarını duyurdular ve birlikteliklerinde olduğu gibi ayrılıklarında da gereken hassasiyetin gösterilmesini istediler.
    Umarız magazin dünyasına örnek olacak bu dostça ayrılık daha sonradan tatsızlaşmaz gerçi ikisi de magazin gündeminde bu şekilde yer almaktan hoşlanmayacak kültürde insanlar. Evlilikleri gibi ayrılıklarını da gözlerden uzak yaşayacaklardır.
#16.11.2014 09:26 0 0 0