Bakkal Osman

Son güncelleme: 26.01.2015 21:52
  • örnek bir başarı öyküsü - kişisel gelişimin sırrı - kişisel gelişim kitaplarının önemiGelişmek için geç kaldım diyenlere en güzel örnek Bakkal Osman'dır.

    Kişisel Gelişim Kitap ve Dergileri okuyarak Gelişen Bakkal Osman” Gençler Kişisel gelişim yazarları ile tanışarak dostluk kurarlarsa hayatlarında olumlu düşünmeyi öğrenirler”

    BAKKAL OSMAN- Ben Bakkal Osman , Zile Yıldıztepe 1968 doğumluyum. ilköğrenimimi ve orta öğrenimimi Turhal’da tamamladım.

    SORU-Kişisel Gelişim dergileri ile tanışma hikayenizi anlatır mısınız ?

    BAKKAL OSMAN- Kişisel Gelişim Dergileri ile komşumuz ve kişisel Gelişim yazarı olan Turan Yalçın aracılığı ile tanıştım. Turan Yalçın aracılığı ile Kişisel Gelişim Uzmanı Düşünen adam Adem Özbay ile tanışarak dostluk kurdum.

    SORU- Kişisel Gelişim Dergi ve kitapları okumak sizin ve ailenizin hayatına neler kattı?

    BAKKAL OSMAN- Kişisel Gelişim Dergi ve kitapları okuduğum zaman Ticarethanemde ve eğitim hayatımda yaptığım hatalarla yüzleştim.

    Aile hayatımda ise çocuklarıma eğitim açısından daha iyi ilgilenmemi sağladı.

    SORU- Kişisel Gelişim dergilerini genç müşterilerinize hediye ediyorsunuz. Bu nasıl karşılanıyor.

    BAKKAL OSMAN- İşyerimde kişisel gelişim dergilerini müşterilerime hediye ediyorum. Bu beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Müşterilerimde memnun oluyorlar.

    SORU- Siz ortaokul ve lise yıllarında kişisel gelişim dergileri ile tanışsanız hayatınızda ne gibi değişimler olurdu?

    BAKKAL OSMAN- Ortaokul ve lise yıllarında kişisel gelişim dergi ve kitaplarıyla tanışsam ticarethanemde daha iyi yerlere geleceğimden eminim. Ayrıca çocuklarımın daha iyi noktalara gelmesi için daha fazla mücadele edebilirdim.

    SORU- Bu yaşta kitap ve dergi okumak gelişiminizi nasıl etkiliyor?

    BAKKAL OSMAN- Bu yaşta kitap okumak ufkumu açıyor. Düşüncelerimi değiştiriyor. İnsanlara yardımcı olma arzularım artıyor. Pozitif düşünüyorum.

    SORU- Kişisel Gelişim yazarlarıyla dostluklarınızı biliyoruz. Bunun katkısı ne oluyor size? Gençler Kişisel Gelişim yazarlarıyla dostluk kursalar ne kazanırlar?Bunu yapmayınca ne kaybediyorlar?

    BAKKAL OSMAN- Kişisel Gelişim yazarlarıyla dost olmak gerçekten güzel bir şey. Çünkü bu insanlar insanların gelişimi için mücadele ediyorlar. Yazılar yazıyor. Brifing veriyor, insanların iyi ve olumlu düşünmelerini sağlıyorlar. Bu kişiler ile dost olmayan veya bu kişilerin önerilerini dinlemeyen kişiler ilerde çok şey kaybettiklerini anlayacaklar ama pişman olacaklar. Buna inanıyorum.

    SORU- Bir esnafın kişisel gelişim kitap ve dergileri okumasından kazancı ne olur sizce?

    BAKKAL OSMAN- Esnaf olarak bu dergi ve kitaplar sayesinde müşterilerimle iyi olan iş ilişkilerimi en üste seviyeye çıkardığıma inanıyorum. Bu iletişimimden müşterilerim gayet memnun.

    SORU- Bu güne kadar “ keşke yapmasaydım” ya da “iyi ki yapmışım” dediğiniz neler oldu?

    BAKKAL OSMAN- Bugüne kadar keşke eğitimimi yarıda bırakmasaydım. İyi ki yapmışım dediğim şey de kişisel gelişim dergi ve kitaplarıyla ve bunları yazan yazarlar ile tanışmak oldu.

    SORU- Üniversite okuyan gençlere neler tavsiye edersiniz?

    BAKKAL OSMAN- Üniversite okuyan gençlerden ricam eğitimlerini tamamlasınlar. Doğru yerde doğru insanları bulsunlar. Kişisel Gelişim kitap ve dergilerini takip etsinler. Kişisel Gelişim yazarlarıyla iyi ilişkiler kursunlar. O zaman eğitimleri daha güzel ve neşeli olacaktır.

    Turan Yalçın

    alıntı
#26.01.2015 21:52 0 0 0