Takma Kirpik Nasıl Uygulanır

Son güncelleme: 16.02.2015 20:49
  • takma kirpik nasıl takılır - takma kirpik takma yöntemleri - takma kirpik takımı uygulaması

    Takma kirpik nasıl uygulanır


    Göz makyajını tamamlayan ve başka bir boyuta taşıyan takma kirpiklerin nasıl takıldığını merak edenler için bütün ipuçlarını bir araya topladık...

    Bakışlarınız en güçlü silahınız ve bu silahı doğru göz makyajıyla daha güçlü bir hale getirmek elinizde
    Takma kirpik hilesiyle, çok daha büyük ve güzel gözlere sahip olabilir ve bakışlarınızla etrafınızdaki insanları etkileyebilirsiniz.
    Kusursuz takma kirpik uygulaması yapabilmeniz için birkaç detay bilmeniz yeterli.
    İlk olarak ürün seçimi yaparken kirpiklerinizin şekillerini göz önünde bulundurmanız gerekir. Eğer uzun kirpiklere ve iri gözlere sahipseniz tek tek uygulanan ürünleri sadece göz uçlarına uygulamanız yeterli olacaktır. Kirpikleriniz kısa ve zayıfsa mutlaka bütün olarak uygulanan ürünleri kullanmalısınız.
    Kirpiklerinizin daha sağlam yapışabilmesi ve gün içinde sizi yarı yolda bırakmaması için kaliteli bir kirpik yapıştırıcı kullanmalısınız. Son olarak bütün kirpik telleri aynı uzunlukta olanları değil, uzunlu kısalı ve daha doğal görünümlü olanları tercih etmelisiniz.


    Takma kirpik uygulaması için;
    [h=4]MalzemelerKirpik yapıştırıcısı
    Takma kirpik cımbızı ya da normal bir cımbız
    Takma kirpik


    [h=4]Uygulama- Takma kirpik takmaya başlamadan önce göz makyajınızın tamamlanması gerekir. Göz farı, rimel ve eyelinerınızı uygulayın.
    - Kirpik yapıştırıcısını ince bir çizgi halinde takma kirpik tabanı boyunca sürün.
    - Yapışkanlığının artması için 30 saniye boyunca bekleyin.
    - Bekleme süresi boyunca takma kirpiği her iki ucundan tutarak at nalı şeklinde bükün. Bu işlem göz kapağınıza kolaylıkla yerleşmesini sağlayacaktır.
    - Ardından takma kirpiği gözünüze hizalayarak doğal kirpik diplerinize oturtun ve bastırın.
    - Takma kirpiklerin bir ucundan diğer ucuna doğru nazikçe baskı yaparak yapıştırıcının kurumasını bekleyin. İlk etapta süt beyazı renginde olan kirpik yapıştırıcısı kurudukça şeffaflaşır ve kirpikleri doğal bir görünüme kavuşturur.

    alıntı
#16.02.2015 20:49 0 0 0