Google Takvim iOSa Geldi

Son güncelleme: 12.03.2015 08:51
  • Google Takvim - Google Takvim iOS da - ios takvim - Google - Takvim - ios

    Google’ın takvim uygulaması iOS platformuna da geldi. Google Takvim uygulamasının ayrıntılarını ve indirme linkini haberimizde bulabilirsiniz.

    noimage

    Google geç de olsa Android platformuna sunduğu uygulamalarını iOS platformuna da taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ofis uygulamalarını iOS’a sunan Google şimdi de Takvim uygulaması ile iPhone kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

    [video=youtube;t4vkQAByALc]https://www.youtube.com/watch?v=t4vkQAByALc[/video]

    iOS 7 ve üzeri cihazlarda çalışan Google Takvim uygulaması ile günlük programınızı not alıp bunlara hatırlatıcılar kurabilirsiniz. Düz ve renkli tasarımı ile dikkat çeken Google Takvim uygulamasının tüm özellikleri ise şöyle:

    Yeni Program Görünümü - Gittiğiniz yerlerin fotoğrafları ve haritaları ile programınıza göz atın.

    Gmail'den Etkinlikler - Uçuş, otel, konser, restoran rezervasyonları ve daha fazlası takviminize otomatik olarak eklenir.

    Takviminizin doldurulması konusunda yardım - Etkinlik başlıkları, yerler ve kullanıcılar için akıllı önerilerle etkinlikleri hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

    Farklı takvim görünümleri - Tek gün görünümü ile bir bakışta birden fazla günü görebileceğiniz görünümler arasında kolayca geçiş yapın.

    Tüm takvimleriniz tek ve ulaşılması kolay bir yerde - Google Takvim, telefonunuzda Exchange ve iCloud dahil tüm takvimlerle birlikte çalışır.


    Google Takvim uygulamasını BURADAN indirebilirsiniz.
#12.03.2015 08:51 0 0 0