OneDrive Apple Watch Desteği

Son güncelleme: 20.04.2015 20:23
  • OneDrive - OneDrive Güncelleme - OneDrive Apple Destek - Apple OneDrive Güncelleme

    Microsoft'un bulut depolama servisi OneDrive'ın iOS uygulaması güncellendi. Yeni sürüm ile birlikte Apple Watch kullanıcıları cihazları üzerinden OneDrive'dan yararlanabilecek.

    noimage

    Microsoft, bulut servisi OneDrive'ın iOS uygulamasını güncelledi. Yeni iOS için OneDrive sürümü, Apple'ın ön siparişe çıkan akıllı saati Apple Watch desteğine odaklanıyor. Minor güncelleme sayesinde Apple Watch kullanıcıları da OneDrive hizmetlerinden yeni cihazları üzerinden yararlanabilecek.

    Buluttaki fotoğraflar Apple Watch'ta
    iOS için OneDrive uygulamasının en büyük özelliği Apple Watch için bulut ortamındaki fotoğrafları görüntüleyebilme olanağı sunması. Apple Watch kullanıcıları, son sürüm ile birlikte cihazlarının ekranında OneDrive alanlarında depoladıkları görselleri görebilecekler. Ayrıca, en son kullanılan görselleri de yeni sürüm ile birlikte görüntülenebilecek. Fotoğrafları cihaz üzerinden silme ve etiketleme gibi özellikler de yeni sürümle birlikte sunuluyor.

    noimage

    Geliştirilmiş PDF desteği
    iOS için OneDrive uygulamasının son sürümünde Apple Watch desteği dışında PDF desteği de iPhone ve iPad için geliştirilmiş durumda. Kullanıcılar artık cihazları üzerinden doğrudan PDF yazdırma desteğine sahip. iOS için OneDrive uygulamasını BURADAN indirebilirsiniz.
#20.04.2015 20:23 0 0 0