Huawei P8'in 4 Muhteşem Özelliği

Son güncelleme: 27.07.2015 11:22
  • Huawei P8 Akıllı Telefonu - Huawei P8 Özellikleri - Huawei P8 Teknik Özellikleri - Huawei P8 Fiyatı - Huawei P8 Hakkında
    Huawei'nin şu anlık son amiral gemisi olan P8, gelişmiş özellikleri ile parmak ısırtıyor.

    noimage

    Huawei'nin şu anlık son amiral gemisi olan P8, gelişmiş özellikleri ile parmak ısırtıyor. Akıllı telefonun bilinen teknik özellikleri yanında ise şu ana kadar üreticiler hariç kullanıcılar tarafından pek bilinmeyen 6 muhteşem özelliği siz değerli okuyucularımız için araştırdık. İşte Huawei P8'in bilinmeyen 4 muhteşem özelliği;1-Huawei P8 ile Uzun Metrajlı Film Çekebilirsiniz.

    noimage

    P8'in 13 megapiksel çözünürlüğünde ve 1080p video desteği sunan kamerası ile Full HD videolar çekebilirsiniz. Akıllı telefonun kamera özelliği elbette bununla sınırlı değil. Huawei firmasının ilk zamanlar kendi akıllı telefonları içim geliştirip daha sonra ise tüm Android platformu için uygulama mağazasına sunmuş olduğu Director Mode uygulaması ile profesyonel düzeyde olmasa da amatör olarak kısa ya da uzun metrajlı film çekmek imkanı sunmakta. Director Mode uygulaması ile aynı anda 3 akılı telefon üzerinden video çekimi yapılabiliyor ve daha sonra bu görüntüler montajlanarak kullanıcılar tarafından film haline getirilebiliyor. 2- Akıllı Telefonunuz P8 ile DJ Olmak Sizin Elinizde.

    noimage

    Play Store üzerinden kullanıcılara indirebilecekleri DJ uygulamaları bulunmakta. Bu uygulamalar yardımı ile kullanıcılar zevklerine göre müzik oluşturabiliyorlar ancak uzun uğraşlar sonunda ortaya çıkarmış oldukları bu harika müzikleri Spotify ve Deezer gibi müzik servileri ile paylaşamıyor. Huawei'nin sadece P8 akıllı telefonu için sunmuş olduğu DJ uygulaması ile kullanıcılar akıllı telefonları üzerinden diledikleri müzikleri üretiyorlar ve en önemlisi de kullanıcıların üretmiş oldukları müzikleri Spotify ve Deezer hesapları üzerinden diğer kullanıcılara sunmak oluyor. Eğer bir gün siz de DJ olmak isterseniz tek yapmanız gereken bir Huawei P8 almak be ruhunuzu müziğin eşsiz akışına bırakmak olacak. 3- Huawei P8 ile Kolayca Piyano Çalmayı Öğrenebilirsiniz!

    noimage

    görünüşte öğrenmesi ve çalması en zor enstrümanlardan birisi olarak görünen piyano, aslında görüldüğü kadar da zor değil. Sadece biraz pratik yapmak gerekiyor o kadar. Otobüste ya da toplu taşıma aracında giderken kocaman piyanoyu yanınızda taşıyamayacağınıza göre Huawei sizin için piyanoyu akıllı telefonunuzun içerisinde entegre etmiş durumda. Bünyesinde barındırmış olduğu sanal piyano uygulaması ile kullanıcılar diledikleri yerde uygulama üzerinden pratik yapabilirler ve isterlerse derslerini bulut ortamında saklayabilirler. 4- Huawei P8'in Üstün Kamerası ile Başyapıtlara İmza Atın!

    noimage

    P8'in f 2.0 açıklık değerine sahip 13 megapiksel çözünürlüğündeki dahiyane kamerası ile photoshop uygulamasına gerek kalmadan sadece bir kaç saniye içerisinde kusursuz fotoğraflar çekebilirsiniz. Akıllı telefonun uzun pozlama özelliği ile, mum, fener, maytap vb. ışık veren bir obje yardımı ile DSLR makineler ile yakalayabileceğiniz harika fotoğraflara Huawei P8 ile kolayca yakalayabilirsiniz.

    Kaynak: akillitelefon.com
#27.07.2015 11:22 0 0 0