Mario Oyunları HD Kalite Android'de

Son güncelleme: 28.07.2015 13:12
  • Mario Oyunları - HD Mario Oyunları - Android Oyunları - Mario Oyunları Nereden İndirilir
    Android platformunda Nintendo DS oyunlarını oynatmak için geliştirilmiş DraStic DS Emulator uygulaması güncellendi. Artık Mario oyunlarını HD kalitede oynayabileceksiniz.

    noimage

    Nintendo'nun oyun dünyasına kazandırdığı en önemli karakter şüphesiz ki Mario'dur. NES döneminde başlayan Mario furyası, Nintendo DS ile şahlanmış ve diğer Nintendo konsollarına da sıçramıştı. Nintendo DS ile taşınabilir oyun konsolu/el konsolu sektöründe büyük başarılara imza atan firma, son olarak New Nintendo 3DS ile pazardaki yerini korumaya çalışıyor.

    Nintendo DS oyunlarını Android telefon ve tabletlerde oynatmaya yarayan DraStic DS Emulator uygulaması, efsaneleşen DS oyunlarının ülkemizde de tanınmasında büyük rol oynadı. Grafiksel açıdan şimdiki modern oyuncuları tatmin etmeyen DS oyunları, yeni güncelleme ile HD kalitesine ulaştı.

    Güncellenen DraStic DS Emulator, artık Nintendo DS oyunlarını yeniden ölçeklendirerek grafikleri HD kalitesine dönüştürüyor. Nintendo DS oyunlarının standart çözünürlüğü 256x192 iken uygulamanın yeni 3D Render özelliği sayesinde bu çözünürlük 512x384’e yükseliyor. Bu sayede oyunlardaki pikselleşmelerin önüne geçilerek sanki anti aliasing açılmış gibi bir görüntü sunuluyor.

    noimage

    Tüm Nintendo DS oyunlarını çalıştıran DraStic DS Emulator için Google Play’deki en iyi DS emülatörü olduğunu söyleyebiliriz. Eğer Nintendo DS oyunlarını merak ediyorsanız DraStic DS Emulator uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Nintendo DS ROM’larını çeşitli sitelerden temin edebilirsiniz.

    ShiftDelete.Net
#28.07.2015 13:12 0 0 0