Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri

Son güncelleme: 08.10.2015 13:55
  • düdüklü tencere nasıl kullanılır - düdüklüde yemek pişirmek - düdüklüde sebze pişirmek - düdüklüde et kaç dakikada pişerTaze fasulye: 20 dakika
    Islatılmamış kuru fasulye: 40 dakika
    Islatılmamış nohut: 40 dakika
    Yeşil mercimek: 20 dakika
    Kırmızı mercimek: 5 dakika
    Pirinç: 7 dakika
    Bütün tavuk: 20 dakika
    İri parçalanmış tavuk: 15 dakika
    Parçalanmış hindi: 30 dakika
    Haşlamalık dana eti: 30 dakika
    Kabuklu patates: 10 dakika
    Soyulmuş ve kesilmiş patates: 5 dakika
    Kereviz: 10 dakika
    Havuç: 10 dakika
    Bezelye: 5 dakika
    Doğranmış sebzelerle çorba: 10 dakika


    alıntı
#08.10.2015 13:55 0 0 0