Sonbahar etek kombinleri

Son güncelleme: 28.11.2015 21:26
  • Etek modeller - Etek kombinleri - Farklı sonbahar etek kombinleri - Mavi sonbahar etek kombinleri - Retro sonbahar etek kombinleri - yesil sonbahar etek kombinleri

    noimage

    Sonbahar elbise kombinleri, etek kombinleri ceket kombinleri ve tüm kombinler için en uygun, en kullanışlı zamandır aslında. Sonbahar etek kombinleri arasında dolaşırken göreceğiniz üzere sonbaharda hem etekleri hem ceketleri, hem çizmeleri hem de botları yani kısacası tüm kıyafetleri kombinlemek için kullanabilirsiniz. Sabah sıcak görünen havadan dolayı kananlar akşamın soğuğu ve esen sert rüzgarları ile karşılaşacaklarını bildikleri için yanların bir çok aksesuar taşımak zorundadırlar.

    Etek kombinleri her sezonda hem yaz hem kış hem de bahar sezonlarında oldukça ilgi gören kombin tarzlarıdır. Ancak en güzel kombinler sonbahar etek kombinleri diyebiliriz. Çünkü sonbahar kombinlerinde ince etek modellerini çoraplar ile giyebilir kalın etek modellerini de ince çoraplar ile ya da çorapsız olarak giyebilirsiniz yani sonuç olarak etek modelleri oldukça şık ve kullanışlı bir tercih sonbahar için. Sonbahar renklerini en güzel yansıtan , retro ve vintage akımları ile hayatımızın en orta yerinde yerlerini alan hardal sarısı, kiremit rengi gibi renkler de etek modellerinde yerlerini almış durumda. Bu renk etekleri, hardal sarısı etekleri,kiremit rengi etekleri kazaklar ve bluzler ile kombinlemek de aslında oldukça kolay. Hardal sarısı etekleri en güzel lacivert kazaklar ve yine kahverengi tonları ile kiremit rengi tonlarında kombinleyebilirsiniz.
    Lacivert etekler ile kahverengi tonlarındaki etekleri, diğerlerine göre kazak gömlek ve bluzler ile kombinlemek daha zordur. Özellikle lacivert çok ağır ve baskın bir renk olduğu için kesinlikle açık bir renk ile kombinlenmesi gerekir. Bu yılın sonbahar etek kombinleri en retro kombinlerden yani lacivert etek ve kahverengi ya da kiremit rengi üst giyim ürünlerinden ya da hardal sarısı gömlekler, kazaklar ve bluzlardan oluşmaktadır.


    noimage

    noimage

    noimage

    noimage




    alinti..
#28.11.2015 21:26 0 0 0