Bayramdır...İnsanı İnsanla Buluşturan....

Son güncelleme: 13.08.2016 05:51
  • noimage

    Bayramlardır insanı insanla buluşturan. Küskünleri barıştıran, yalnızlıklara bayrak açan; "hayır yanlız değilsin" dedirten.
    Bayramlardır yorgun, yılgın ruhumuzu dinlendiren..., MANEVİ BİR NEFES OLARAK içimize yerleşen.
    Bayramlardır dua dua şifa olan hayatımıza, ALLAH'IN BİR HEDİYESİ olan...

    Yüzümüzü hiç asmayalım, hiç bir şeyden şikayet etmeyelim.
    Küskün olduğumuz birileri varsa, onlardan beklemeyelim ilk adımı ve bu bayram sadece Allah için bir adım atalım.
    Erken kalkalım, uyuyarak değil yaşayarak geçirelim bayramı.
    İmkanımız var ise muhakkak KİMSESİZLER YURDUNU, YAŞLI BAKIM EVLERİNİ, HAPİSHANELERİ, HASTANELERİ ziyaret edelim. Unutmayalım ki orada cam önü hüznüyle bizleri bekleyen insanlar var ve yine unutmayalım ki; "HEPİMİZ BİRER KİMSESİZ, HASTA OLMAYA ADAYIZ"
    Şunu da aklımızdan çıkarmayalım ki bu bayram son bayramımız olabilir ve yine unutmayalım ki çevremizdeki herhangi birinin de son bayramı olabilir. Gelecekteki günlerde pişmanlıklarımızla karşılamak istemiyorsak yeni bayramları bu bayramdan temelini atalım.
    Artık "ah o eski bayramlar" serzenişlerini bir kenara bırakıp, BAYRAMIMIZA SAHİP ÇIKALIM
#13.08.2016 05:51 0 0 0