Şehit Emniyet Müdürü'nün Mesai Arkadaşlarının Mesajları Yürekleri Dağladı

Son güncelleme: 12.12.2016 21:47
  • Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu için meslektaşlarının paylaştığı mesajlar yürek dağladı: Beşiktaş'ı için ölürdü müdürüm, Beşiktaş stadında Beşiktaş'ta şehit oldun.

    noimage


    Beşiktaş'a olan sevgisi onu tanıyanlar tarafından yakından bilinen şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu için meslektaşlarının paylaştığı mesajlar yürekleri bir kez daha dağladı

    "BEŞİKTAŞ'I İÇİN ÖLÜRDÜ MÜDÜRÜM, ORADA ŞEHİT OLDU"

    Bir meslektaşı şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu için, "Beşiktaş'ı için ölürdü müdürüm. Onun için her şey Beşiktaş'tı. Beşiktaş nereye müdürüm oraya. Hem vatanı için hem de sevdiği kalpten bağlı olduğu Beşiktaş stadında Beşiktaş'ta şehit oldun" şeklinde yazdı.

    "ABİ HADİ SEN KALK ARTIK"

    Şehit Emniyet Müdürünün yakın mesai arkadaşı ve şoförü olan ağır yaralı Giresunlu Polis Memuru Celal Hicret Karyağdı'yı da unutmayan meslektaşları mesajlarında, "Tüm haberleri tek tek bir daha bir daha izledim. Gencecik daha 3-6-7 aylık kardeşlerim şehit oldu. Amirimiz şehit oldu. Abilerim şehit oldu. Müdürüm, 4-5 sene çalıştığım Vefa müdürüm şehit oldu. Celal Hicret Karyağdı abim müdürümün yol arkadaşıydı hep yanındaydı. Abi hadi sen kalk artık, tüm dualar senin için. Hastanede yatan tüm yaralı meslektaşlarım için pes etmeyin sizi bekliyoruz" ifadelerine yer verdiler.

    Alıntı...

#12.12.2016 21:47 0 0 0