Samsung Galaxy S8 Hangi Özelliklere Sahip Olacak

Son güncelleme: 13.12.2016 20:29
  • noimage

    Bu yılki Galaxy Note 7 faciasından sonra dersine iyi çalışan Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S8 için çok önemli yenilikler peşinde. Bu yeniliklerin odak noktası iPhone 7 Plus’taki özellikler ve iPhone 8’de beklenen bir dizi yenilikler.

    iPhone 7 Plus ile gelen en önemli yenilikler olan yeni ana ekran tuşu ve çift objektifli kamera Galaxy 8’de beklenen iki özellik. Samsung fiziksel ana ekran tuşunun kalkacağı ve basınca duyarlı bir ekran tasarladığının sinyallerini vermişti. Galaxy 8’in bir tanesi phablet olmak üzere 2 farklı model ile gelmesi bekleniyor. .

    Bunlar Samsung’un Apple’dan esinlendiğine dair kanıtlar olsa da yayınlanan yeni bir rapor Samsung’un Galaxy S8 ile getirileceği ve Apple’dan esinlenilmeyen yenilikleri listeliyor.

    Hollandalı site TechTastic, Weibo’da Galaxy S8’in depolama seçenekleri ile ilgili bir kaç ipucu buldu. Görünüşe göre Galaxy S8, Galaxy S7’den depolama alanı seçenekleri ile ayrılacak. 32GB depolama alanının aksine Galaxy S8’de muhtemelen 256GB depolama seçeneği gelecek.

    Şu anda microSD yuvasının Galaxy S8’e dahil edilip edilmeyeceği veya en ucuz modelin ne kadar miktarda depolama alanı sunacağı belli değil. TechTastic, Samsung’un yeni amiral gemisinin 6GB RAM’a sahip olduğu söylüyor. Bu gerçekten cep telefonuna göre çok ciddi bir ram artışı demek.

    İşlemciler konusuna bakarsak Galaxy S8’in Samsung’un en son Exynos yonga seti veya Qualcomm’un yeni ilan edilen Snapdragon 835 CPU’su şeklinde iki versiyonu olması bekleniyor. Galaxy S8 ile ilgili diğer söylentiler arasında hızlı kablosuz şarj, iris tarayıcı ve Siri ve Google Asistanına rakip olarak yeni bir sanal asistan var.

    alıntı..




#13.12.2016 20:29 0 0 0