Serhat Akın , Survivor 2017'de

Son güncelleme: 29.12.2016 10:00


  • Serhat Akın Survivor 2017 kadrosuna katıldı (Serhat Akın kimdir)

    Survivor 2017'ye katılacak yeni ismi yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'a son katılan isim Milli futbolcu Serhat Akın oldu. Survivor 2017'nin yeni yarışmacısı Serhat Akın kimdir?


    noimage


    Acun Ilıcalı Survivor 2017 katılacak yeni ismi sosyal medyadan açıkladı. Ilıcalı "Milli futbolcularımızdan Serhat Akın da Survivor 2017 kadrosunda.. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.


    Serhat Akın kimdir?

    Serhat Akın 5 Haziran 1981 yılında Bretten’de doğmuştur. 1991 yılında, 10 yaşındayken Almanya’nın Karlsruher takımının altyapısına girerek futbol hayatına başlangıç yaptı. 2000 yılına kadar burada oynadı ve 9 yıl boyunca takıma hizmet etti. Daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olarak Türkiye’de futbol kariyerine başlamış oldu. Aynı zamanda milli takımda da görev almayı başardı. Genç yaşına rağmen forma şansı buldu ve kısa bir süre içerisinde bütün taraftarlar tarafından sevilir hale geldi.

    Kadıköy Boğası

    Kadıköy Boğası lakabını da forvet hattında oynarken kazandı. Teknik direktör Daum zamanında forvet hattından alınarak, sağ açığa konmuştur. Bu mevkide görev alırken daha az gol atmaya başladı. Derbi maçlarda da çok sayıda golü bulunuyor. 2006 sezonunda Galatasaray’ı 6 – 0 yendikleri maçta, toplam 2 gole imzasını atmıştır. Fenerbahçe forması altında, ligde toplam 125 kere forma giymiş ve 41 gol atmıştır. Burada bulunduğu 5 sezonda Serhat Akın 3 kere de şampiyonluk gördü. 2006 – 2007 sezonunda tekrardan Almanya’ya döndü ve Köln takımını transferi gerçekleşti. Köln’e kiralık olarak gönderildi ve burada 1 sene kadar görev yaptı. Sonraki sezon Anderlecht’e transfer oldu. Buradaki ilk sezonunda şampiyonluk gören Serhat Akın, Belçika ligi şampiyonluğu yaşayan ilk Türk futbolcu olma unvanını da kazanmıştır. Köln’de oynarken geçirmiş olduğu sakatlık sonrasında uzun bir süre boyunca yeşil sahalardan uzak kaldı.

    Almanya'ya gitti geldi

    2008 – 2009 sezonunda tekrardan Türkiye’ye dönüş yaptı. Bu sezonda Beşiktaş tarafından istense de, Kocaelispor’a transferi gerçekleşmiştir. Uzun bir sakatlıktan çıktıktan sonra, takımda 11 maçta görev aldı. Henüz sezonun yarısındayken, parasını alamadığı için sözleşmesini feshetti ve Kocaelispor sayfasını da kapatmış oldu. Sezonun diğer yarısını ise Konyaspor içerisinde tamamladı. Ancak takım küme düştükten sonra, buradan da ayrılmış ve futbol kariyerine başlamış olduğu takıma geri dönmüştür. 2012 – 2013 sezonunda Denizlispor ile anlaşsa da, kulüp başkanı kendisini kadroda düşünmediği için transferi gerçekleşmedi. Son olarak da Almanya 4. lig takımı olan Berliner AK 07 takımına transfer olmuştur. Serhat Akın daha sonra futbolu bıraktı.

#29.12.2016 10:00 0 0 0