Fenerbahçe Kürek takımı oyuncusu Ogeday Girişken ve Fitness Eğitmeni Elif Şadoğlu Survivor 2017'de

Son güncelleme: 05.01.2017 18:05
  • Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Gönüllüler Ogeday Girişken kimdir?

    Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Gönüllüler Ogeday Girişken kimdir? Survivor 2017'de gönüllüler takımında yarışacağı açıklanan Ogeday Girişken, Fenerbahçe Kürek takımı oyuncusudur. 27 Nisan 1992'de İstanbul'da doğan Ogeday Girişken, Türkiye Kürek Milli takımının da bir parçasıdır. Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Gönüllüler Ogeday Girişken kimdir?




    noimage

    SURVİVOR OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR? SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

    Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğundan itibaren sporla iç içe olan Ogeday Girişken, Fenerbahçe Kürek Takımı ve Türkiye Kürek Milli Takımının oyuncusudur.
    Survivor Ogeday Girişken, eğitim hayatına Özel Dragos Otelcilik Lisesinde okuduktan sonra Üniversiteye de giderek devam etti. Ogeday Girişken, Marmara Üniversitesi (BESYO) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda başarıyla mezun oldu.
    SURVİVOR OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR? SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

    2008'de kürek sporuna başlayan Survivor 2017'nin gönüllüler takımındaki Ogeday Girişken, Fenerbahçe kürek takımının oyuncusudur. Başarılı sporcu Ogeday Girişken, Dünya Gençler Kürek Şampiyonasına katılmıştır.
    Survivor Ogeday Girişken, Türkiye şampiyonlukları kazanmayı başarmış bir kürek sporcusudur. Olimpiyat oyunlarında 6. olan Ogeday Girişken'in Dünya 8.ciliği de bulunmakta.

    Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Survivor Gönüllüler Elif Şadoğlu kimdir?

    Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Survivor Gönüllüler Elif Şadoğlu kimdir? Survivor Gönüllüler takımında yarışacak isimlerden olan Elif Şadoğlu, 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Survivor Gönüllüler Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu, İstanbul, Ataşehir Let's Club'de spor ve yaşam merkezi alanında Fitness Eğitmenliği yapmakta. Survivor Elif Şadoğlu'nun bir şampiyonluğu bulunuyor.

    noimage

    SURVİVOR ELİF ŞADOĞLU KİMDİR? SURVİVOR GÖNÜLLÜLER ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

    Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alacak Elif Şadoğlu, 14 Aralık 1992 yılında dünyaya geldi. Yay burcu olan Elif Şadoğlu, sporcu. Survivor Elif Şadoğlu, jimnastik yaparak spora başladı.
    Survivor Gönüllüler takımındaki Elif Şadoğlu, İstanbul, Ataşehir Let's Club'de spor ve yaşam merkezi alanında Fitness Eğitmenliği yapmakta. Survivor Elif Şadoğlu'nun bir şampiyonluğu bulunuyor. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.
#05.01.2017 18:05 0 0 0