Kısmetse Olur Yarışmacısı Eser West ve Oyuncu Gökhan Gözükan Survivor 2017'de

Son güncelleme: 05.01.2017 20:41

  • Survivor Eser West kimdir? Survivor Gönüllüler Eser West kimdir?

    Eser West kimdir? Survivor Eser West kimdir? Survivor Gönüllüler Eser West kimdir? Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yer alacak olan Eser West, ABD New York doğumlu. Survivor 2017'de yarışacak olan Eser West, Kısmetse Olur yarışmasında da yarışmıştı. Survivor 2017 Gönülüler takımından Eser West kimdir? Survivor 2017 Gönüllüler Eser West kimdir?

    noimage


    SURVİVOR ESER WEST KİMDİR? SURVİVOR GÖNÜLLÜLER ESER WEST KİMDİR?

    Eser West Survivor 2017 Gönüllüler takımının önemli isimlerinden birisi olacak.

    Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yer alacak olan Eser West, ABD New York doğumlu. Survivor Eser West daha önceden Kısmetse Olur programında da yarışmıştı. Kısmetse Olur programının konuşulan isimerinden olmayı başaran Eser West, söylediği cümlelerin arasında İngilizce kelimeler katmasıyla bir dönem sosyal medyanın da gündemine oturmuştu.

    Eser West'in daha önceden katıldığı Kısmetse Olur programında konuştuğu kişi olan Cansel'e söylediği "Kırdın beni god damn it" sözü sosyal medyanın gündemine oturmuştur. Sosyal medyada haftalarca konuşulan bu cümle, daha çok alay konusu olmuştu. Survivor Eser West'in bir konuşulan sözü ise "Listen to me, get back over here!" (Çabuk buraya gel, beni dinle) oldu.


    Kısmetse Olur progrmaının sevilen isimlerinden olmayı da başaran Eser West, Survivor 2017'nin önemli isimlerinden olması bekleniyor.




    Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Survivor Gönüllüler Gökhan Gözükan kimdir?

    noimage


    Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Survivor Gönüllüler Gökhan Gözükan kimdir? Survivor 2017'nin Gönüllüler takımını açıklayan Acun Ilıcalı, Gökhan Gözükan ismini de duyurdu. Survivor Gönüllüler takımında yarışacak Gökhan Gözükan, 34 yaşında. İstanbul doğumlu Gökhan Gözükan, Survivor 2017 Gönüllüler takımı için yarışacak.


    Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Survivor Gönüllüler Gökhan Gözükan kimdir?
    SURVİVOR GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR? SURVİVOR GÖNÜLLÜLER GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR?

    1983 yılında İstanbul'da doğan Survivor Gönüllüler takımının yarışmacısı Gökhan Gözükan, oyunculuk yapmakta. Survivor Gökhan Gözükan, 2015 yılında ATV'de yayınlanan Diğer Yarım dizisinde rol almıştı.
    SURVİVOR GÖNÜLLÜLER GÖKHAN GÖZÜKAN

    Gökhan Gözükan Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alacak. 34 yaşındaki yarışmacı fiziğiyle de dikkat çekiyor.

    Survivor Gökhan Gözükan, 2015 yılında “Diğer Yarım" dizisinde İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Gonca Sarıyıldız, Alican Albayrak, Nevra Serezli, Ruhi Sarı, Murat Garipağaoğlu ile birlikte rol aldı.
#05.01.2017 20:41 0 0 0