Mitsubishi Klima Yetkili Satış ve Servis Merkezi - Mitsubishi Heavy Industries

Son güncelleme: 05.04.2017 07:53
  • noimage


    Klima Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Klimanızı kullanmadan önce Mitsubishi Klima kullanım kılavuzunu dikkatli bir şekilde okumanızı ya da montaj ekibinizden yeterli bilgi almanızı öneriyor. Bilinçsiz kullanımların size ve çevrenizdekilere zarar vermemesi için cihazınızın her özelliğini bilmelisiniz. Klimanızı kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli hususlar:

    - Şebeke geriliminin 220 Volt olduğundan emin olunuz.
    - Topraklama tesisatını ehliyetli bir elektrikçiye yaptırmayı ihmal etmeyiniz.
    - Klimanızı kullanıma hazır duruma getirmek için klima yetkili servisi ile irtibata geçiniz.



    VRF-VRV Tipi Klima – Üstün Enerji Tasarrufu Nedir?

    Variable Refrigerant Flow (VRF) veya Variable Refrigerant Volume (VRV)kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF-VRV; değişken debili soğutucu akışkan sistemi klima sistemi olarak Türkçeye çevrilebilir. Hem VRF klima, hem de VRV sistemler aynı teknolojik sistemler olup ayrı markalar tarafından kullanılırlar. VRF-VRV sistemlerde havayı işleyen belli bir sayıya kadar iç ünite (48 adete kadar) modüler bir dış kondens üniteye bağlanır.

    VRF Klima Sistemi; dış ünite ile birden çok iç ünitenin bağımsız olarak kontrol edilebildiği sistemdir. Bu özelliği ile yeterli soğutucu doğru fazda ihtiyaç duyulan üniteye sevk edilir. Havası şartlandırılmış mekanlara göre soğutucu akışkanın uyum göstermesi nedeniyle tercih edilir.



    Klima Montajlarını Neden Yetkili Servis Yapmalıdır?

    Tüm klimalar çalışma prensibi olarak birbirine benzese de montaj esnasında Mitsubishi klima servisi tarafından yapılması gerekenler ve alınan ölçüm değerleri markalara göre farklılıklar gösterir. Alanında uzman, eğitimli ve deneyimli kadrolara sahip yetkili servisler, teknik ve idari kurallara uygun yapacakları montajlar ile ürünün uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilmesine imkân sağlar. Bununla beraber klimalara garanti uygulanabilmesi için montajı ve diğer satış sonrası hizmetleri yetkili servis yapmalıdır. Klima montaj servisi tarafından yapılan uygulamalar elbette daha faydalı olacaktır.

    alıntı..

#05.04.2017 07:53 0 0 0