YÜKSEL KOP´DAN SAVAS ILANI

Son güncelleme: 05.09.2004 11:39
  • Savaş ilanı

    Spor teşkilatındaki görevinen emekliliğini isteyen Yücel Kop, teşkilata savaş açtı. Atletizm Federasyonu'nun işgal altında olduğunu ileri süren tecrübeli çalıştırıcı, "Süreyya ile beni kimse ayıramaz" dedi

    "Atalay acemi"
    Avrupa Şampiyonu atletimiz Süreyya Ayhan'ın antrenörü ve eşi Yücel Kop, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile çalışamayacağı için emekliliğini istediğini söyleyerek, "Ancak kimse sevinmesin, Süreyya ile beni hiçbir güç ayıramayacak" dedi. Kadrolu antrenör olduğu Gaziantep İl Müdürlüğü'ne verdiği emeklilik dilekçesi işleme konulmak üzere Ankara'ya gönderilen Kop, "acemilikle" suçladığı Atalay'ın "rapor" konusunda üzerine vazife olmayan işlere karıştığını belirterek, "gizli" belgeyi açıklamakla suçladı.

    "Onlar gider"
    Kop, Atletizm Federasyonu'na gelen iki genel sekreter arasındaki yazışmada kendilerinden savunma istendiğini ve bunun gizli kalması gerektiğini vurgulayarak, "Bize sahip çıkılacağına, ortada kesin birşey yokken kamuoyuna açıklama yaptı. Fakat biz birileri hata yaptı diye, bu ülkenin sporu yanlış yönlendiriliyor diye ülkeden kaçacak değiliz. Burası bizim ülkemiz. Sonuna kadar kötülerle mücadele edip, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gidecekse beceremeyenler gider ki, ülke rahata kavuşsun" ifadelerini kullandı.

    "Hesap soracağız"
    Emekli olduktan sonra da Ayhan'ı çalıştırmaya devam edeceğini söyleyen Kop, "Süreyya da başka antrenörle çalışmaz. Buna kimse engel olamaz. O elit sporcu, ben elit antrenörüm. Çok şey atlattık, bunları da atlatırız. Ancak zedelenen itibarımızın yerine gelmesi zor. Bunun için de gerekli davaları açacağız. Federasyon halen işgal altında. Bizimle ilgili herşeyi didik didik inceliyorlar. Benim adıma gelen zarfları bile açıp, müfettişlere teslim ediyorlar. IAAF raporu gelsin, hepsinin hesabını soracağız" dedi.
#05.09.2004 11:38 0 0 0
  • VAYBE ADAM KENDINI ELIT ANTRÖNER SANIYOR.
#05.09.2004 11:39 0 0 0