Arsenal rakip tanımıyor: 1-4

Son güncelleme: 05.09.2004 21:18
  • noimage
    Arsenal rakip tanımıyor: 1-4

    İngiltere Premier Liginde Arsenal fırtınası sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, Norwichi deplasmanda 4-1 mağlup ederek, yenilmezlik rekorunu 44 maça çıkardı
    29.08.2004

    Reyes, Pires, Henry ve Bergkampın gollerine penaltıdan Huckerby cevap verdi. Arsenal gibi dörtte dört yapan ligin iki takımından biri olan Chelsea de Southamptonı Stamford Bridgede zor da olsa 2-1le devirmeyi başardı. Henüz 3 puanla tanışmayan Newcastle United da Aston Villaya 4-2 kaybedip, kötü gidişatını devam ettirdi.
    Diğer sonuçlar:
    Everton-West Bromwich: 2-1,
    M.City-Charlton: 4-0,
    Middlesbrough-C.Palace: 2-1,
    Tottenham-Birmingham: 1-0.

    Leverkusen Bayerni dağıttı
    Alman Liginde şampiyonluğun iki büyük adayını karşı karşıya getiren maçta Bayer Leverkusen sahasında Bayern Münihi 4-1lik skorla bozguna uğrattı. Ev sahibi ekibi farka taşıyan golleri Bulgar Berbatov (2) ile Brezilyalı Franca (2) kaydetti. Bayernin tek sayısı Ballacktan geldi. Leverkusen maç fazlası ve averajla liderliğe yükseldi. Hamit Altıntopun 90 dakika forma giydiği maçta Schalke evinde Hansa Rostock önünde 2-0lık şok bir mağlubiyet aldı. Ailtonun kırmızı kart görmesiyle gol umutlarını yitiren Mavi-Beyazlıları yıkan golleri Da Salvo attı.
    Diğer sonuçlar:
    A.Bielefeld-Bochum: 1-2,
    Freiburg-M.Gladbach: 1-1,
    Hamburg-Nürnberg: 4-3,
    H.Berlin-Mainz: 1-1,
    K.Lautern-Stuttgart: 2-3.

    Javier Saviola Celtic yolunda
    Celtic, Barcelonada gözden düşen Javier Saviolaya kancayı attı. Samuel Etoo ve Henrik Larssonun transferleriyle, forma şansı iyice azalan genç yıldız, İskoç temsilcisinden teklif aldığını doğrularken, Barcelonada kalmak istiyorum. Ancak eğer yedek kalacaksam kendimi de düşünmeliyim diye konuştu. Barcelona ile Celtic, Şampiyonlar Liginde aynı grupta mücadele edecek.

    Romanın başına Völler geçiyor
    Euro 2004te Almanyanın yaşadığı hayalkırıklığından sonra görevine son verilen Rudi Völler, yeni sezon için Romayla anlaşmaya vardı. Cesare Prandellinin eşinin sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakması üzerine hoca arayışı içine giren Sarı - Kırmızı ekip, genç çalıştırıcıyla 2 yıllığına el sıkıştı. Völler, Bayer Leverkusenden de teklif aldığını ancak geri çevirdiğini söyledi.

    Wayne Rooney: Bırakın gideyim
    Portekizde oynadığı futbol ve attığı gollerle İngiltere Milli Takımını sırtlayan Wayne Rooney, Evertondan ayrılmak istediğini açıkladı. Transferi için Manchester United ve Newcastle Unitedın birbirine girdiği 18lik yıldız, Futbolun daha yüksek bir seviyede oynandığı Şampiyonlar Liginde boy göstermek istiyorum. Kulübüm Everondan transferim için anlayış bekliyorum. Evertonlı taraftarlar beni anlasın dedi.

    Realin son gözdesi: Albelda
    Vieiranın transferini bitiremeyen Real Madrid, Valencianın başarılı ön liberosu Albeldaya kancayı attı. Marca gazetesinde çıkan habere göre, Beyaz Şimşeklerin tecrübeli futbolcu için 40 milyon Euroluk büyük bir teklif yaptığı ifade edildi. Ancak Siyah-Beyazlı ekibin kaptanlığını da yapan Albelda, kulübünde kalmaktan yana olduğunu dile getirdi.
#05.09.2004 21:18 0 0 0