Sevgiliye iyi geceler mesajları

Son güncelleme: 28.09.2022 15:27
  • Sevgiliye iyi geceler mesajı Romantik İyi Geceler Mesajları Sevgiliye İyi Geceler Sözleri 2022
    Sevgiliye iyi geceler mesajı uzun ya da kısa olsun her zaman en içten ve duygu dolu mesajlardan oluşuyor. Özellikle uzakta olan sevgililerin uykuya dalmadan önce birbirilerine çok hoş ve zarif bir şekilde iyi geceler demelerini sağlayan bu mesajlar ile birlikte mutluluğunuzu daha arttıracak ve her zaman sevgilinizin sizin için yaşamdaki en değerli kişi olduğunu gösterebileceksiniz.

    Sevgiliye iyi geceler mesajları

    Geceme ışık ol, rüyalarımın ateşi ol, sadece benim ol. İyi geceler olsun aşkım.

    İyi geceler küçük cadım tatlı rüyalar seni çok seviyorum bir tanem rüyanda beni görmen dileğiyle.

    İyi geceler gözümün görmediği gönlümün hissettiği.

    İyi geceler her şeyim. Kalbimde tüten çiçeğim. İstesem de unutamayıp ömür boyu seveceğim.

    İyi uykular sevgilim, rüyanda buluşmak üzere.

    İyi geceler dünya, iyi geceler insanlar, iyi geceler bir tanem, rüyanda beni gör olur mu?

    Allah’ım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin iyi geceler sevgilim.

    Sevgi yağmuru olsam yağsam odana, ıslatsam seni tek tek düşen damlalarımla rüyalarında aşk seli olup akşam üstüne. İyi geceler sevgilim.

    Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin bebeğim iyi geceler dilerim.

    İyi ki varsın bir tanem. Rüyaların en güzeli bu gece seninle olsun. İyi geceler sevgilim. Seni çok seven aşkın.

    Aşk güneşi bahtında gülerek doğsun, en güzel geceler senin olsun. İyi geceler.

    Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır, her yeni gün doğumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dileğiyle. İyi geceler.

    En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bir tanem tatlı uykular.

    Ben uykuyu sadece seni görmek için seviyorum çünkü rüyalarımı süsleyen en güzel meleksin bebeğim iyi geceler.

    Sensiz sabaha uyanacağım bir gece nasıl iyi geçebilir ki. İyi geceler iki gözüm…

    Seni gözlerimi kapattığımda değil, gözlerimi açtığımda görmek ve var olduğunu bilmek isterim Gül parem iyi geceler.

    İyi geceler dünya iyi geceler insanlar iyi geceler bir tanem rüyanda beni gör olur mu?

    Gecelerimin doğan güneşi, hayatımın anlamı, ömrümün sonsuz nefesi, iyi ki varsın. Seni seviyorum, iyi geceler her şeyim.

    Hayatımdaki en değerli varlık canım ta içi bir tanecik sevgilim benim iyi uyu yarın umarım görüşmek dileğiyle seni çok seviyorum iyi geceler.

    İyi geceler canım derdin. Gecenin iyiliğinden çok, canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde.    Özdemir Asaf

    Gözlerimi kapatmak istediğimde görmek istediğim rüya sensin; tıpkı gözlerimi açtığımda görmek istediğim sen gibi sevgilim. İyi uykular.

    Sen hayatımın en değerli varlığı, bana mutluluk veren güneşim, gecelerimi süsleyen yıldızımsın. İyi geceler biriciğim.

    Aşk dolu rüyalar diliyorum bir tanem. Rüyanda gördüğün aşkın ben olayım, iyi geceler öpücüğünü ben kondurayım. Gönlümün için için yanan aşkı iyi uykular.

    Seni gözlerimi kapattığımda değil, gözlerimi açtığımda görmek ve var olduğunu bilmek isterim gülparem iyi geceler.

    Yastığıma sarıldım sen diye, gecenin karanlığını izliyorum saçların diye, nefesimi içime çektim ve tuttum nefesin diye. İyi geceler soluğum nefesim, her şeyim, biricik aşkım!

    Gecen mutlu, kalbin sevgimle dolsun. Tatlı rüyaların benimle olsun. İyi geceler, mutlu yarınlar aşkım.

    Gecenin sessizliğinde gözlerim seni arıyor. Tanıdık bir dost dilinden adını duyunca gönlüm yanıyor. Yüreğimde bir fırtına koparcasına. İyi geceler

    Sevgiliye iyi geceler mesajları

    En güzel geceleri seninle kapatıp her yeni güne seninle merhaba demek çok güzel her şeyim. Sana iyi geceler diliyorum bir tanem.

    Müjde; bu gece günahlarda %100′e varan indirimler, iyiliklerde bin kata varan extra puanlar sizi bekliyor. NOT: kul hakkı kampanya dışıdır. İyi geceler.

    Karanlık geceni aydınlatsın kalbimdeki aşkın nurlu ışığı. Rüyalarının esas Sevgiliye İyi Geceler Mesajları oğlanı olayım sevgilim. İyi geceler sonsuz aşkım.

    Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosundan keskin sana olan özlemim bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim iyi geceler her şeyim.

    Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum. Her şeyim sonsuza kadar hep benim ol. İyi geceler aşkım.

    Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma.

    Sen benim gözümün bebeği, gözümün nurusun ama asla gözümdeki uykusu değilsin. Tatlı rüyalar gülüm.

    Kalbinin ışığı gecenin karanlığını bastırsın rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin gecen mutlu kalbin huzur dolu olsun iyi geceler.

    Sen aklıma gelince uyuyamıyorum demiyorum ki, çünkü hiç aklımdan çıkmıyorsun. İyi geceler bir tanem.

    Aşk sarhoş gezmektir ıssız boş sokaklarda. Bir kalp çizip içine isminin baş harflerini yazmaktır buğulu camlara. İyi geceler aşkım.

    Sana gecelerin sessizliğini rüyaların en güzelini görmen için dua edeceğim aşkım iyi geceler.

    Sana öyle tutkun ve vurgunum ki artık sensiz kalkmaktan çok korkuyorum. Hiç ayrılmadan beraber uyuyacağımız gecelerin yaklaşması için benim tek duamsın. Hayırlı ve mutlu geceler.

    Güzellikler içinde gecenin bu saatlerinde belki yalnızlığın en yorgun olduğu yerde yalnız olmadığını bilesin diye sana iyi geceler diyesim geldi.

    Yatağına uzandığında istediğin bütün güzellikler senin olsun. Ve de duygularını paylaşacak birine ihtiyaç duyarsan ben buradayım her zaman aşkım tatlı rüyalar.

    Yine bir gün daha bitti sensiz ve tüm geceler ben yaşadığım sürece sensiz. Sana çok kızgın olmama rağmen seni hala çok seviyorum iyi geceler.

    Bir kuş misali uçsa dudaklarım sana doğru konsa kıpkırmızı dudaklarına irkilir misin? Yoksa onu alıp kendine seninkileri bana gönderir misin? İyi geceler aşk busem…

    Yine bir gün daha bitti sensiz ve tüm geceler ben yaşadığım sürece sensiz. Sana çok kızgın olmama rağmen seni hala çok seviyorum iyi geceler.

    Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim. Seni yaşadığım her gün için. Yanağına bir buse gönderiyorum. Huzurla uyu bir tanem. Huzurlu ve mutlu iyi geceler. Seni seviyorum.

    Deniz kumsaldaki kum tanelerini zaman ise sensiz dakikaları götürür ama hiç bir şey kalbimdeki sevgini götüremez iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin.

    Bu gece bütün sevdiklerin yanında. Ne tatlı uyursun sen şimdi. Bir tek seni ölesiye sevenin senden uzakta, bir tek seni ölesiye sevenin uykusuz. Adını can koydum seni canıma koydum. İyi uykular.

    Hayatımdaki en değerli varlık canım ta içi bir tanecik sevgilim benim iyi uyu yarın umarım görüşmek dileğiyle seni çok seviyorum iyi geceler.

    Rüyaların en güzelini görürken Allah’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. İyi geceler meleğim tatlı rüyalar bebeğim.

    Seni yıldızlara emanet ediyorum ama onlar yanımızda yok diyorlar eğer sen hangi düşte hangi güneşteysen çık gel çünkü gülüşünü çok özledim tatlı rüyalar.

    Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor. İyi geceler canım.

    Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bir şey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim.

    Yaşanmış ve yaşanacak en tutkulu aşkların tek şahidi karanlık geceler ve parlayan yıldızlar diyor ki bana, yat uyu güneş doğacak ve sen yine ona koşacaksın. Ayaklarımın tek gideceği yerdeki büyük aşkıma iyi uykular.

    Sevgi yağmuru olsam yağsam odana. Islatsam sen tek tek düşen damlalarımla yavaş yavaş. Rüyalarında aşk seli olup akşamüstüne. Sen rahat uyu bir tanem, iyi geceler sevgilim.

    Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yüzünü öpmek isterim işte o zaman bende tatlı bir rüya görmüş olurum sevdiğim, iyi geceler bebeğim.

    Erkek sevgiliye iyi geceler mesajı WhatsApp
    Romantik iyi geceler mesajı
    Sevgiliye iyi geceler mesajı romantik
    Sevgiliye iyi geceler mesajı kısa
    2022 sevgiliye iyi geceler mesajı
    Uzaktaki sevgiliye iyi geceler mesajı
    Erkek sevgiliye iyi geceler mesajı uzun
    Sevgiliye iyi geceler mesajı uzun
#23.12.2021 06:37 27 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#28.09.2022 15:27 0 0 0