Fenerbahçe 2 - 0 Hull City

Son güncelleme: 10.07.2022 21:35
  • Fenerbahçe 2-0 Hull City (Dostluk maçı)

    Fenerbahçe 2 - 0 Hull City



    Fenerbahçemiz, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında İngiltere Championship ekibi Hull City ile dostluk maçında karşılaştı.

    Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen özel maç 2-0 galibiyetimizle tamamlandı.

    Jorge Jesusu yönetimindeki Takımımız maça; Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Diego Rossi, Enner Valencia 11’iyle başladı.

    İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ilk golü genç oyuncumuz Arda Güler’den geldi. 87. dakikada ceza alanı dışı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Arda Güler, şık bir vuruşla topu filelerle gönderdi. Bu golün 2 dakika sonrasında ise Serdar Dursun sahneye çıktı ve 89. dakikada skoru belirleyen golü attı: 2-0.

    Fenerbahçemiz yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalırken, ikinci maçında ise Arnavutluk şampiyonu Tirana’yı 4-0 yenmişti. Üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Katar Ligi ekiplerinden Al Shamal 4-2’yle geçen Takımımız, Avusturya'da yaptığı yurt dışı kampında da iki hazırlık maçı oynadı. Futbol A Takımımız, Sırp ekibi Partizan'ı 1-0, Macaristan temsilcisi Mol Fehervar’ı da 3-0 mağlup etmişti.

    Futbol A Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
#10.07.2022 21:35 0 0 0