Netflix (Kasım 2022)

Son güncelleme: 27.10.2022 16:24
  • Netflix Kasım 2022 takvimi




    Kasım ayı boyunca Netflix’in neleri yayınlayacağına bir göz atmanın zamanı geldi. Kasım 2022’de çıkacak olan tüm yeni Netflix Orijinal filmlerini ve TV dizilerini inceleyeceğiz. Kasım ayında gelen en büyük Netflix Orijinallerinin yanı sıra birçok yapım bizlerle buluşacak. Bu liste zaman içinde doldurulacak. Netflix’in ay sonuna doğru daha eksiksiz bir liste yayınlamasını bekliyoruz. Şimdi Kasım ayında yolda Netflix yapımlarına bir göz atalım.


    1 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Attack on Finland / Omerta 6/12 (2021) – SF Studios’tan, bir güvenlik ofisinin Avrupa’yı kurtarabilecek zor kararlar almasıyla ilgili Fin casus gerilim filmi.
    Gabby’s Dollhouse (Sezon 6) Netflix Orijinal Serisi – DreamWorks hibrit animasyon serisinin yeni sezonu.
    Man on a Ledge (2012) – Sam Worthington, bir otelin çatısından atlamak isteyen eski bir mahkumla konuşmayı uman bir polis psikoloğu hakkında bu aksiyon gerilim filminde başrolde.
    Oblivion (2013) – Joseph Kosinski’nin bu bilimkurgu filminde Tom Cruise, Dünya’dan geriye kalanlarda görev yapan bir drone tamircisi hakkında başrolde.
    Still Alice (2014) – Jullianne Moore, Alzheimer hastalığı teşhisi konan ve hayatını kargaşaya sürükleyen bir dilbilim profesörü hakkındaki bu Sony Pictures Classics filminde başrolde.
    The Bad Guys (2022) – Evrensel Animasyon Anlaşması – Hayvan kaçaklarından oluşan bir kriket çetesi hakkındaki DreamWorks filmi, şimdiye kadarki en zorlu dolandırıcılığını denemek üzere: model vatandaşlar olmak.
    The Takeover (2022) Netflix Orijinal Filmi – Cinayetle suçlanan bir hacker hakkında Hollandalı aksiyon suç filmi.

    Young Royals (Sezon 2) Netflix Orijinal Dizisi – İsveçli genç aşk dizisinin dönüşü.

    2 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    The Final Score (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Andres Escobar cinayet davasına dayanan Kolombiya dizisi.

    3 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Blockbuster (Sezon 1) Netflix Orijinal Serisi – Superstore ve Brooklyn Nine-Nine’ın yaratıcısından yeni bir dizi, kalan son Blockbuster video kiralama mağazasında geçiyor.

    Killer Sally (Limited Series) Netflix Orijinal Belgeseli – Nanette Burstein’dan, Sally McNeil üzerine gerçek bir suç dizisi.


    The Dragon Prince (Sezon 4 – Mystery of Aaravos) Netflix Orijinal Dizisi – Dragon Prince animasyon dizisi, iki yıllık bir aradan sonra dört yeni sezonunun ilkiyle geri dönüyor.

    4 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Buying Beverly Hills (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Gerçeklik dizisi.
    Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman (2022) Netflix Orijinal Filmi – Sosyal sorun Nollywood draması.
    Enola Holmes 2 (2022) Netflix Orijinal Filmi – Millie Bobby Brown başka bir komployu çözmek için geri dönecek.

    Lookism (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Görünüşte zıt iki vücudu arasında çifte bir yaşam süren, liseden dışlanmış bir genç hakkında animasyonlu Kore dizisi.
    Manifest (Sezon 4 – Bölüm 1) Netflix Orijinal Dizisi – Netflix’in iptal edildikten sonra kurtardığı canlanan drama dizisinin ilk bölümleri. 828 sefer sayılı uçuştan kurtulanların hikayesi devam ediyor.

    The Fabulous (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Kore romantik drama dizisi.
    The Secrets of the Greco Family (Sezon 1) – Zengin insanları fidye için tutan bir aile hakkında Meksika suç drama dizisi. Gerçek hikayeye dayalıdır.

    6 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Captain Phillips (2013) – Tom Hanks, bir kargo gemisinin dört Somalili korsan tarafından kaçırılmasıyla neler olduğunu anlatan bu biyografide başrolde.

    8 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Neal Brennan: Blocks (2022) Netflix Orijinal Özel – Stand-up komedi özel.
    Triviaverse (2022) Netflix Orijinal Özel – Etkileşimli bilgi yarışması oyunu.

    9 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    The Crown (Sezon 5) Netflix Orijinal Dizisi – Queen Elizabeth II’deki biyografik dizinin sondan bir önceki sezonunda yenilenmiş bir kadro yer alacak.
    The Soccer Football Movie (2022) Netflix Orijinal Filmi – Dört genç futbol taraftarının spordaki idolleriyle bir araya gelmesiyle ilgili uzun metrajlı animasyon filmi.

    10 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Falling for Christmas (2022) Netflix Orijinal Filmi – Netflix ile yaptığı film anlaşmasının bir parçası olarak Linsday Lohan’ın başrol oynadığı Noel romantik komedisi. Hafızasını kaybeden ve kendini bir dulun bakımında bulan bir mirasçı hakkında.
    Lost Bullet 2: Daha Fazlası İçin Geri Dön (2022) Netflix Orijinal Filmi – 2020 Fransız aksiyon gerilim filminin devamı.
    Warrior Nun (Sezon 2) Netflix Orijinal Serisi – Simon Barry fantastik gençlik serisinin ikinci sezonu.

    11 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Capturing the Killer Nurse (2022) Netflix Orijinal Belgeseli – Somerset Tıp Merkezinde Charlie Cullen hakkında Netflix’in A Good Nurse filmine eşlik eden bir belgesel.
    Is That Black Enough for You?!? (2022) Netflix Orijinal Belgeseli – Elvis Mitchell, Afrikalı Amerikalıların 1970’lerde gösterime giren filmlere katkılarıyla ilgili belgesel.
    My Father’s Dragon (2022) Netflix Orijinal Filmi – İrlanda stüdyosu Cartoon Saloon’dan animasyon filmi. Annesiyle birlikte şehre taşındıktan sonra baş etmeye çalışan Elmer, Vahşi Ada’yı ve kurtarılmayı bekleyen genç bir ejderhayı aramak için kaçar. Elmer’in maceraları onu vahşi hayvanlarla, gizemli bir adayla ve hayatının arkadaşlığıyla tanıştırır.

    14 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Teletubbies (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Klasik çocuk dizisinin modern dünyayı yansıtacak şekilde güncellenen yenilenmiş bir versiyonu.

    15 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Johanna Nordström: Polisi Ara (2022) Netflix Orijinal Özel – İsveç stand-up özel bölümü.
    Run for the Money (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Japonya’dan rekabet gerçeklik dizisi.

    16 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    ¡Que viva México! (2022) Netflix Orijinal Filmi – Meksika komedi filmi.
    Running for the Truth: Alex Schwazer (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – İtalyan belgesel dizisi.
    The Lost Lotteries (2022) Netflix Orijinal Filmi – Tayland komedisi.
    The Lying Life of Adults (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – İtalyan drama dizisi.
    The Wonder (2022) Netflix Orijinal Filmi – Başrolde Florence Pugh, on birinci doğum gününden beri hiçbir şey yemeyen ve bir süperstar olan İrlandalı genç bir kızın hikayesidir.

    17 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    1899 (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Alman dizisi Dark’ın yaratıcılarından merakla beklenen yeni dizi. Gizemli bir bilmeceye yakalanan bir göçmen gemisinde yolcuları takip eder.
    Christmas With You (2022) Netflix Orijinal Filmi – Kariyerinde tükenmişlik hisseden pop yıldızı Angelina, genç bir hayranının dileğini gerçekleştirmek için küçük bir kasaba olan New York’ta kaçar.
    Dead to Me (Sezon 3) Netflix Orijinal Dizisi – Christina Applegate ve Linda Cardellini’nin başrol oynadığı komedinin üçüncü ve son sezonu.

    18 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Elite (Sezon 6) Netflix Orijinal Dizisi – İspanyol gençlik draması.
    Slumberland (2022) Netflix Orijinal Filmi – Jason Momoa, büyülü rüya dünyasının gizli bir haritasını keşfeden genç bir kız hakkında bu yeni fantastik aile filminde başrolde.
    Somebody (Sezon 1) Netflix Orijinal Serisi – Bir flört uygulaması aracılığıyla bir cinayet ağına yakalanan bir yazılım geliştirici hakkında Kore suç dizisi.

    21 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    My Little Pony: Winter Wishday (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Çocuk animasyon dizisi.
    StoryBots: Answer Time (Sezon 1) Netflix Orijinal Serisi – 10 bölüm çocuk animasyonu.

    23 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Wednesday (2022) Netflix Orijinal Dizisi – Tim Burton’ın yönetmen ve baş yapımcı olarak görev yaptığı Addam Ailesi’nin yeni bir prequel dizisi olan MGM Television’dan.

    The Swimmers (2022) Netflix Orijinal Filmi – Savaşın yıktığı Suriye’den 2016 Rio Olimpiyatları’na kadar mülteci olarak kaçan yüzen kız kardeşler Yusra Mardini ve Sarah Mardini’nin mucizevi yolculuğunun hikayesi.

    24 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    First Love (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Japon aşk dizisi.
    The Noel Diary (2022) Netflix Orijinal Filmi – Justin Hartley, bu yeni Noel romantik komedisinde, tatil sezonunda ayrı yaşadığı annesinin mülkünü ayarlamak için eve dönen bir adam hakkında manşetlerde bulunuyor.

    29 Kasım’da Netflix’e Neler Geliyor?

    Love Is Blind: Brazil (Sezon 2) Netflix Orijinal Dizisi – Reality dizisi.
    My Name Is Vendetta (2022) Netflix Orijinal Filmi – Eski bir mafya uygulayıcısı ve kızının birçok aile üyesinin ölümünün ardından Milano’ya kaçmasını konu alan İtalyan suç gerilim filmi.
    Snack vs. Chef (1. Sezon) Netflix Orijinal Dizisi – Megan Stalter ve Hari Kondabolu’nun sunduğu Reality yemek dizisi.
#25.10.2022 20:59 0 0 0
#27.10.2022 16:24 0 0 0