Fenerbahçe 4-0 Atakaş Hatayspor

Son güncelleme: 27.12.2022 20:50
  • Fenerbahçe 4-0 Atakaş Hatayspor

    Fenerbahçe 4-0 Atakaş Hatayspor


    Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Atakaş Hatayspor’u ağırladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçı 4-0 kazanan Takımımız, puanını 32’ye yükseltti. Gollerimizi 20. dakikada Joshua King, 26. dakikada Michy Batshuayi, 86. dakikada Serdar Dursun ve 90+5. dakikada Gustavo Henrique kaydetti. 40 golle ligin en çok gol atan ekibi olan Fenerbahçemiz,maç fazlasıyla da liderliğe yükseldi. 
     
    Futbol A Takımımız, 17. hafta mücadelesinde Antalyaspor’a konuk olacak. 3 Ocak Salı günü Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 20:00’de başlayacak. 


      Maçtan dakikalar:

    5. dakikada orta sahadan aldığı topla sağdan ceza sahasına giren Osayi-Samuel, çaprazdan sert vurdu ancak kaleci Erce bu pozisyonda gole izin vermedi.
     
    7. dakikada Ribeiro'nun ara pasında savunmanın arkasına sarkan Lobjanidze kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çaprazdan sert vurdu ancak top az farkla auta çıktı.
     
    20. dakikada soldan kazanılan korner atışında Rossi ceza sahası içine ortaladı. Savunmanın arasından iyi yükselen Joshua King'in kafa vuruşunda direğe de çarpan top filelerle buluştu. 1-0
     
    26. dakikada Ferdi'nin pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Rossi, soldan son çizgiye inip ortaladı. Batshuayi bekletmeden plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0
     
    49. dakikada Vranjes'in geri pasında Batshuayi araya girip kaleci Erce'yi geçti ve çaprazdan şutunu gönderdi. Vranjes son anda kayarak topa müdahale etti ve topu kornere gönderdi.
     
    50. dakikada soldan kazanılan korner atışında Rossi'nin ceza sahasına gönderdiği ortaya Arao kafayı vurdu. Erce'nin son anda müdahale ettiği top daha sonra direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.
     
    68. dakikada Lincoln'ün pasında sol kanatta topla buluşan Joshua King, son çizgiye inip ceza sahsı içine ortaladı. Bu noktada Burak kayarak top müdahale etmek istedi ancak topu kendi filelerine gönderdi. VAR uyarısı sonrası ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi.
     
    86. dakikada Rayanne Aabid'in geri pasında topu kapan Serdar Dursun, kaleci Erce'den sıyrılıp topu fileleri gönderdi. 3-0
     
    90+5. dakikada sağdan kullanılan korner atışında Arao yükselip kafayı vurdu. Savunmaya çarpan top Gustavo Henrique'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda direğe de çarpan top filelere gitti. 4-0
#27.12.2022 20:50 0 0 0