Her yerde aynı sorun!

Son güncelleme: 13.09.2004 10:11
  • noimage
    Her yerde aynı sorun!

    İngiltere Premier Liginin de Türkiyeden pek farkı yok. Adada bu hafta oynanan maçların yıldızı hakemler oldu
    13.09.2004

    Kararını değiştirdi
    İngilterede önceki gün oynanan Arsenal-Fulham karşılaşmasında futbol sahalarında ender rastlanacak bir olay yaşandı. Maçın hakemi Mark Halsey, mücadelenin ilk yarısında Fulham lehine bir penaltı kararı verdi. Ancak Arsenalli futbolcularının itirazı üzerine yan hakemine de danışarak penaltı kararından vazgeçti.

    İki penaltıİboya
    Fulhamdan bu karara büyük tepki geldi ancak maç 3-0 Arsenalin üstünlüğüyle sonuçlandı. Chelsea-Aston Villa mücadelesinde ise teknik direktör Mourinhonun isyanı vardı. Bir penaltı pozisyonuna itiraz eden Portekizli çalıştırıcı, Eğer düşürülen futbolcu Nistelrooy ya da Henry olsaydı, kesinlikle penaltı verilirdi. Benim ülkem Portekizde bu pozisyonlara iki penaltı veriliyor dedi.

    Ferdi tarih yazdı!
    Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve Siyah Beyazlı taraftarların Ferdi lakabını taktığı Les Ferdinand, İngiltere Premier Liginde en çok takım değiştirip, forma giydiği takımlarda gol sevinci yaşayan tek futbolcu oldu. İngiltere Futbol Ligi, Premier Lig adını aldığı tarihten bu yana, 6 takım değiştiren Les Ferdinand, forma giydiği tüm takımlarda gol sevinci yaşadı. 38 yaşındaki tecrübeli oyuncu, kariyeri boyunca İngiltere Premier Liginde Brentford, Newcastle, Tottenham, West Ham, Leicester ve Boltonda oynadı.

    Son bomba Steven Gerrard!
    Real Madrid, Liverpoolun kaptanı Steven Gerrardı transfer etmek için harekete geçti. Beyaz Şimşekler, gelecek sezon için kadrosuna katmayı planladığı milli futbolcuyla görüştü ve olumlu yanıt aldı. Liverpoolun teklife yanıtı ise merak konusu...
#13.09.2004 10:11 0 0 0