İbrahim Kutluay Seattle´la imzalıyor

Son güncelleme: 02.07.2023 20:20
  • Milli basketbolcunun, Ülkerspor'un bonservis ücretinden vazgeçmesi üzerine NBA Ligi takımlarından Seattle Supresonics ile anlaşma sağladığı bildirildi.

    Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre İbrahim Kutluay, 2 gündür Ülkerspor Kulübü Başkanı Orhan Özokur ile sürdürdüğü görüşmeler sonucu anlaşmaya vardı ve kulüp, bonservis ücreti istemekten vazgeçti. İbrahim'in, Seattle Supersonics'le yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

    İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan, Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur'dan sonra NBA'de forma giyen dördüncü Türk basketbolcu olacak.

    Kulübüyle anlaşmasının ardından Seattle Supersonics temsilcileriyle görüşen İbrahim'in transferinin gerçekleştiği ve milli oyuncunun, gelecek yıldan itibaren 2 yıl süreyle NBA'de Seattle Supersonics forması giyeceği kaydedildi.
    Açıklamada, İbrahim Kutluay'ın ABD'de yaşayacağı ev ve kullanacağı otomobile dek tüm konularda anlaşıldığı, kalan bazı pürüzlerin giderilmesinin ardından yıldız oyuncunun yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
#15.09.2004 20:11 1 0 0
  • Paylaşmak Güzel Yüreğine Saglık Teşekkürler
#02.07.2023 20:20 0 0 0