Erkekler Neleri Sever...

Son güncelleme: 18.05.2010 00:45
  • Erkekler Neleri Sever...

    Sevgiliniz mutlu çünkü gün boyunca onu mutlu eden, ilk bakışta önemsiz ama aslında çok önemli bir şey yapmışsınız. Yaptıklarınızdan hangilerinin onu mutlu ettiğini tahmin edemiyor musunuz? Evet evet, sevgilinizi daha mutlu etmek elinizde. Hoşlandığı hareketlerin dozunu artırın.


    Sürpriiiiiiiiz!

    Bir şey satın almak ya da dışarı çıkmaktan çok, olayın beklenmedik olması erkeği mutlu eder. Özellikle evliyseniz, erkeğiniz daha çok sevincek çünkü evliliğin en korkulan tarafı heyecanın kaybolmasıdır. Favori filmi hakkında gazeteden ufak bir yazı kesip ona getirmeniz bile erkeğinizi mutlu eder; çünkü sizden öyle bir hareket beklemez. Sürpriziniz yeni bir eşya, onun için bestelediğiniz bir şarkı, ona yazdığınız bir yazı olsun örneğin. Sevgilinize onu sunduğunuzda gözlerinin başka türlü parladığını göreceksiniz. Ufak jestler büyük süprizler kadar değerlidir.

    Dokun bana!

    Düşünün eşiniz ya da sevgiliniz sabah duşunu almış ve banyodan çıkıyor. O anda ensesine kondurduğunuz sıcak bir öpücükten daha hoş bir şey olabilir mi? Unutmayın erkeklerin yatakta da sevecen dokunuşlara ihtiyacı var. Genelde onların tek amacının orgazm olduğunu düşünsek de, bu tam olarak doğru değil.

    Benim bir egom var!

    Feministleri kızdıracağız ama, erkekler sizi koruyan bir güç olmak, evin direği olduğunu hissetmek ister. Ev halkı için herhangi bir zafer kazandığında ödüllendirilmek, ne kadar başarılı olduğunu duymak ister. Sizin için kahramanlık yapıp, aşkınızı hak ettiğini göstermek onun en önemli tatminidir çoğu kez. Hayran bakışlarınızın onun için en büyük ödül olduğunu unutmayın.

    Yalnızlık biraz yalnızlık

    Bazen erkeğinizin garip davranışlarda bulunduğunu fark edebilirsiniz. Peki o zamanlarda onu tek başına bırakmayı hiç denediniz mi? En güzeli bu tür zamanlarda kendinize bir uğraş bulup ona fazla karışmamanız. Yarım saat dünyanın sonu değil, bunu unutmayın.

    Giydir beni!

    Erkeklerin ne kadar kabul etmeseler de, moda konusunda ciddi yardıma ihtiyacı vardır. İşte bu noktada görev size düşüyor. Yardımınızın kabul edilmesini istiyorsanız, bunu ona uygun bir şekilde anlatın. Konuyu diplonatik bir şekilde ele alın. Eleştirmek yerine giydiği pantalonun, gömleğine neden hiç uymadığını söyleyin.

    İltifat önemli

    Her erkek yatakta iyi olmak ve perfonmansıyla ilgili iltifatlar duymak ister. Bunu nasıl olsa biliyor demeyin, arasıra ona erkekliğini hatırlatmakta fayda var. Erkeğinize büyük bir iyilik yapmak istiyorsanız, onu daha sık bir seks objesi olarak görün. Onu baştan aşağı inceleyin, iç çamaşırıyla yürürken ıslık çalın, yataktan çıktığında garip sesler çıkarın.

    Seksi giyinin

    Erkeğiniz doğal olarak sizi dünyanın en seksi, en güzel kadını olarak görür. İşte o yüzden teninizi az da olsa sürekli görmek ister. Bu her dakika mini etek giyin anlamına gelmiyor. Teninizin ufak bir parçasının gözükmesi çoğu zaman daha baştan çıkarıcıdır.

    Gülüşünüze güvenin

    Erkekleri saçlarnını kaybetmek kadar üzen bir durum da, espri yeteneklerini kaybettiklerini düşünmektir. Sizi gülümsetebilirse, ondan daha mutlu erkek yoktur. Erkeklerin tek isteği size hayatın sırf ödemeler ve koşuşturmalardan ibaret olmadığını hatırlatmak. Unutmayın, her erkek bulunduğu ortamın en esprili, en konuşkan erkeği olmak ister, hele sizin öyle düşündüğünüzü hissederse mutluluğu ikiye katlanır.

    Tabii yukarıda sayılanlar bazı istisnalar için geçerli olmayabilir...

#17.09.2004 03:49 0 0 0
  • saol paylasım içinn :))
#06.05.2010 23:10 0 0 0
  • tskler.. :)
#16.05.2010 18:57 0 0 0
  • erkeklerin dha neleri sevip neleri sevmediğini bn çözebilmiş deilim
#18.05.2010 00:45 0 0 0