Converse 2007 / 2008 sonbahar - kış koleksiyonu

Son güncelleme: 07.09.2007 12:32
  • Converse, kendi çizgisini takip etme cesaretine sahip olanlar için her sezonda olduğu gibi bu sezonu da birbirinden farklı yüzlerce modeli ile karşılıyor. Sonbahar-kış sezonunda, Indie, Metro, Urban, Varsity gruplarına yönelik tasarlanan 4 farklı koleksiyon ve bu sezon da devam edecek olan Red koleksiyonuyla Converse'ler vitrinlerdeki yerini alıyor. INDIE... Kırsallık temasının vurgulandığı Indie'lere yönelik tasarlanan koleksiyonunda doğa, avcılık, balıkçılık gibi temalar kendini ekoseler, tavşan resimleri, kahve, yeşil, turuncu, mor gibi sıcak renkler ile ifade ediyor. Ayrıca yine koleksiyon içerisinde yer alan askerlik temasında ise haki ,gri, kahve ve yeşil tonları ön plana çıkıyor.

    METRO...
    Şehir yaşamından vazgeçemeyenlerin tarzını bu sezon metro konseptindeki çizgiler belirliyor. Modayı takip eden, her türlü yeni akıma açık, kendi çizgisini oluşturan ve bunu kıyafetlerine yansıtarak beğeni toplayanlar bu sezon marine mavisi, fındık kahvesi, zeytin yeşili, çilek pembesi ve kızılcık rengi ile karşılaşacaklar. Dore, siyah ve beyaz renkler, sofistike çizgi ve desenler yine bu koleksiyonun detayları arasında. Tüylü, süet, deri, yamalı, puantiyeli ve retro tarzlar bu koleksiyonda harmanlanarak bambaşka modellere dönüşüyor. Efsane 80'leri çağrıştıran grafik ve stiller yine koleksiyon içerisinde yer alıyor.


    URBAN...
    Hip hop kültürün en güzel detaylarını vurgulayan bir diğer grupta ise sezonun en gözde parçası yer alıyor: ünlü dövme sanatçısı Mike Giant imzalı ürünler... Siyah, beyaz ve kahverengi ile oluşan ürünler özel desenler içeriyor. Koleksiyon ayrıca kendi içinde All City, Safari ve Wild Flowers olarak 3 gruba ayrılıyor ve kırmızı, siyah, lacivert, gri, taba, yeşil, turuncu ve beyaz renkleri barındırıyor. Grafiti desenler, zebra çizgiler koleksiyonun eğlenceli detayları.


    VARSITY...
    En geniş ürün yelpazesine sahip olan bu grupta ise rock, asker etkisi, pop-art, siyah&beyaz temaları çok farklı şekilde uyguluyor. Spor ayakkabıların yanı sıra çizme ve babetlerin de olduğu bu koleksiyonda zımbalı, asimetrik bağcıklı, çift dilli, fermuarlı uygulamalar, grafik desenler, el boyaması hissini veren baskılar, fil ve koyun desenlerini barındırıyor. Ekose ve tüvit kumaşlar ise bir spor ayakkabının ne kadar şık olabileceğini kanıtlıyor.


    KIDS...
    Her sezon olduğu gibi bu sezonda çok renkli ve çok eğlenceli bir çocuk koleksiyonu hazırlayan Converse, çizgi karakterler ve rengarenk modeller ile çocukların ayaklarına neşe getiriyor.


    RED...
    AIDS'e karşı verilen mücadeleyi desteklemek amacıyla oluşturulan Red Foundation Projesi için Converse'in özel olarak ürettiği ayakkabılar Türkiye'de 2. sezonuna giriyor. Chuck Taylor, Skip Grip ve Jack Purcell modellerinde uygulanan RED'ler farklı renk alternatifleri ile raflarda yerini alıyor. Geçtiğimiz sezon tanıştığımız siyah, beyaz ve kırmızı kombinasyonlu modellere bu sezon yeşil, turuncu, kahverengi ekleniyor.
#06.09.2007 09:13 0 0 0
  • emegine saglık
#07.09.2007 07:58 0 0 0
  • ellerine saglik Sindy
#07.09.2007 12:32 0 0 0