Roma'da, Voller istifa etti..

Son güncelleme: 26.09.2004 13:24
  • Serie A takımlarından Roma'nın Bologna karşısında aldığı 3 - 1'lik yenilginin ardından teknik direktör Rudi Voller istifa etti.. İtalyan basını, Alman çalıştırıcının istifasını manşetten verdiler: "Voller, sünger attı"

    La Gazzetta dello Sport gazetesi, Roma Teknik Direktörü Rudi Voller'in istifasını "Voller, sünger attı" başlığıyla manşetlerine taşıdı. "Roma yıkılıyor" diyen gazete, karşılaşmayı 9 kişiyle tamamlayan Bologna'nın sahadan 3-1 galip ayrılmasının Roma'da yaşanan krizin son damlası olduğunu belirtti. Maç sonrası düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıklayan Rudi Voller, "Takım beni izlemiyor. Daha baştan bırakmak daha iyi" dedi.

    La Gazzetta dello Sport gazetesi, Rudi Voller'in yerine takımın başına gelebilecek isimlerin başında Chievo'nun eski teknik direktörü Del Neri'nin bulunduğunu yazdı. Gazete, Del Neri'nin evet demeye hazır olduğunu, ancak teknik direktör adayları arasında Vialli ve Sacchi'nin de isimlerinin geçtiğini belirtti.

    Bologna Teknik Direktörü Carlo Mazzano ise, Roma Kulübü Başkanı Sensi için üzüldüğünü belirterek, "Sensi'nin yaptığı tüm yatırımlar bu şekilde boşa gidiyor" diye konuştu. Sensi, takımı içinde bulunduğu ekonomik krizden kurtarabilmek için şahsi mülkünün bir kısmını satmış, bir kısmını da ipotek ettirmişti.
#26.09.2004 13:24 0 0 0