GENÇLERBİRLİĞİ-EGALEO UEFA KUPASI 1.TUR RÖVANŞ KARŞILAŞMASI

Son güncelleme: 22.12.2007 02:59
  • GENÇLERBİRLİĞİ-EGALEO UEFA KUPASI

    1.TUR RÖVANŞ KARŞILAŞMASI

    BUGün TSi le 18.00


    Tüm Kalbimiz GENÇLERBİRLİĞİ ile


#30.09.2004 16:21 0 0 0
  • Valla bu sene hicbir takimdan umutlu degilim ama GB ve diger takimlara basarilar dilerim.
#30.09.2004 17:41 0 0 0
  • Ah Gençler ah! 1-1

    UEFA Kupasındaki temsilcimiz, büyük umutlarla çıktığı 19 Mayıs Stadından hüsranla ayrıldı. Başkent ekibi 1-0ın rövanşında Yunan ekibi ile berabere kalıp Avrupa defterini buruk bir şekilde kapattı
    01.10.2004

    Bir türlü atamadık
    Gençlerbirliği, Egaleo ile yenişemedi, UEFAya veda etti: 1-1.
    Dakika 4: Mustafa Özkan yerden çok sert vurdu. Ancak meşin yuvarlak direği sıyırarak yandan dışarı gitti.
    Dakika 6: Frıesenbıchler kafa ile aşırdı, Manousajis boş durumda vuruşunu yaptı, top kaleci Ömerden döndü.
    Dakika 12: Youla düşe kalka bütün Egaleo defansını geçti, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak Mustafa Özkanın dokunduğu top açılınca Gençlerbirliği bir golden oldu.

    Heyecan doruktaydı
    Dakika 41: Fotakis korner atışı kullandı, Barkoglou kale sahası içinde kafayı vurup takımını öne geçirdi: 0-1.
    Dakika 54: Erkan sağdan ortaladı, Gençlerbirliği forvetinin yapamadığını Frıesenbıchler yaptı. Topu kendi kalesine kafa ile gönderdi: 1-1.
    Dakika 57: Mustafa Özkanın sert şutunda top Mahamadoudan döndü. Youla ceza alanı içinde düşürüldü, ancak hakem oyunu devam ettirdi.
    Dakika 63: Boliç, yerden vurdu, Mahamadou direk dibinde topa sahip oldu.

    Fatura Boliçe kesildi
    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Egaleo maçı sonrası yaptığı açıklamada istifayı düşünmediğini belirtirken, Gerçekten çok üzgünüm dedi. Tecrübeli hoca, Bu tür maçlarda oyun değil, sonuç önemli. Biz sonucu alamadık. Rakibin en güçlü tarafı duran toplardı. Defalarca çalışmamıza rağmen, golü maalesef böyle yedik. Gol sıkıntısı çekiyoruz. Bu arada büyük umudumuz Boliçin de 10 maç gol atamayacağını hesaplayamadık açıklamasını yaptı.

    İlhan Cavcav şokta
    Başkan İlhan Cavcav ise Ankara halkından özür dilediklerini dile getirip, şunları söyledi: Egaleo elenmeyecek bir takım değildi. Baskılı oynamak değil, golü bulmak, turu geçmek önemliydi. Ancak bunu başaramadık. Takımın düzeleceğini umut ediyorum. Şu anda transfer yapma şansımız yok. Bunu ancak devre arası düşünebiliriz. Cavcav ayrıca Arıcanın durumunu hafta sonu oynayacakları Konya maçından sonra masaya yatıracaklarını da dile getirdi.

    Tribünler boş kaldı
    Başkentteki mücadeleye futbolseverler fazla ilgi göstermedi. 5, 10 ve 15 milyon liralık bilet fiyatlarına karşın, Ankaralı taraftarlar 19 Mayıs Stadının tribünlerini dolduramadı. Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin civarında seyirci izledi. Karşılaşma öncesinde üst düzey güvenlik önlemi alınmadı.

    Yönetime istifa çağrısı
    Gençlerbirliğinin UEFA Kupasına veda etmesi Kırmızı - Siyahlı taraftarları çılgına çevirdi. Uzun süre takımlarını destekleyen futbolseverler, mücadelenin bitmesine 10 dakika kala yönetim aleyhine tezahürata başladı. Tribünlerden Yönetim istifa sesleri yükseldi. Bu arada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Cavcav ile yanyana oturdu.

    Egaleoda büyük sevinç
    Egaleonun hocası Setfane Demol, turu hak eden tarafın kendileri olduğunu belirtti. Demol, Çok mutluyuz. Genç, deneyimsiz bir takımız. UEFA Kupasında dört maç daha oynama fırsatını yakaladık. Gençlerbirliği ile yaptığımız her iki maçta da biz daha iyiydik. Tur atlamayı hak ettik diye görüş bildirdi.
#01.10.2004 08:40 0 0 0
  • Resimler için sağolun
#22.12.2007 02:59 0 0 0