bu konu ile ilgili sorunumu çözemedim ayrıntılı anlatacam çözmiyorum çünki
Run Sitemap Generator dediğimde
[create sitemap file] filename: sitemap_248.xml.gz, number of urls: 10000 [8,573.9Kb mem used] [592,590s (+6s)]
[create sitemap in text format] part #249 [8,573.8Kb mem used] [592,590s (+0s)]
[create sitemap file] filename: sitemap_249.xml.gz, number of urls: 5106 [8,574.1Kb mem used] [592,591s (+1s)]
[create sitemap in text format] part #250 [8,574.0Kb mem used] [592,591s (+0s)]
[create sitemap index] filename: sitemap_index.xml.gz, number of sitemaps: 249 [8,615.1Kb mem used] [592,591s (+0s)]
bu çıkıyordu sizin yazınız dogrultusunda Include Tag Pages kapattım şimdi böle çıkıyor
[create sitemap index] filename: sitemap_index.xml.gz, number of sitemaps: 249
bunu geçtik her Run Sitemap Generator dediğimde sitemap ekliyor yukarda görüldüğü gibi 249 diyor birkaç gün önce 100 dü çözemiyorum lütfen yardım şimdiden tşk ederim .
Çok teşekkür ederim FreddyKrueger denedim sanırım sizin eklentilerinizdendi fakat rakam boyutları çok büyüktü eger koyacak olursam boyutlarını nasıl küçültürüm varmı öneriniz.
NOT:byHaktan tarzınızı begenmedim araştırıp yazdım soruma bakarsanız az buçuk bu konuyla ilgili oldugumu görürsünüz ve farklı bir başlıkla yazdım sizin verdiğiniz yerdeki bu konuyla alakalı tek link var oda arşiv linklerinin eklentisidir altına mesaj olarak mı yazmalıydım saçma tebrik teşekkür arasında kaybolacaktı sitenizi sizden iyi biliyorum çünki örnek alıyorum.
Selam bir kaç sorum olacak arşiv linklerinin 500 den fazla oluşu googlenin okumasını engeller gibi bir kaç yazı okudum sizce dogrumudur? ve
kurmadım açıksız yada linksiz eklenti yok gibi ve ben koddan anlamıyorum ama diyelim kurduk boyut ayarı nasıl yapılıyor (rakamların büyük yada küçük font ayarı) ögrenmek istiyorum.şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.
Evet güzel bir konuya değinmişsiniz engelli sporu ülkemizde profesyonelce 1990 larda başladı o yıllarda şartlar çok kötüydü engelliyi toplum tanımıyordu türkiyede ilk kurulan basketbol takımına katılarak şereflendirdim(o ben oluyorum)spor yapmaktan çok geziler yaparak insanlara engelimizle değil başarılarımızla varız dedik sahada oynarken maçlar alırken sokakta ah vah yazıkları dinliyorduk neyse yine uzattım lafı şu anda türkiyede büyük klüplerin sponsorluguyla çok iyi yerlerde engelli sporu ve Allaha şükür artık acıma değil destekle yanımızda herkes. Haa unutmadan teşekkürler SU-PERISI
Bende bir engelli olarak OturanDeva arkadaşıma katılıyorum ek olarak çok şey söylenebilir ama kısaca şunu söylemek isterim bedensel engelleri aşmak yada alışmak kolaylaştırmak çok kolay istedikten sonra, yeterki bedensel engelimiz dışında insanlar tarafından acınası bakışlarla,belli günlerde show haline getirilip sömürülerek,her bireyin hakkı olan eğitimi önümüze devasa mimari engellerle koyan zihniyet olmasın bizler bir çok sağlıklı gezen engelliden daha engelli değiliz.