erol5109

erol5109

Üye
21.12.2009
Acemi Er
11
Hakkında

  • Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala, Ali seyyidina Muhammed
    Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala, Ali seyyidina Muhammed
    Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala, Ali seyyidina Muhammed

    Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala, Ali seyyidina MuhammedAllahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala, Ali seyyidina Muhammed
#06.08.2011 11:15 0 0 0
#01.01.2010 01:33 0 0 0
  • Kiymetli misafirlerimiz,canımız ciğerimiz evlatlarımız olan şükriye ile serdarın nişan törenlerine katıldığınız için beydoğan ailesi adına,evlatlarım ve şahsım adına hepinize hoşgeldiniz der,saygılar sunarım.
    Kıymetli misafirlerimiz,nişan töreni;evlatlarımızın aile olabilmeleri için temel taşını ve harcını teşkil etmektedir.Aile binasını ayakta tutan harçta,sevgi ve ilgidir.Evlatlarım,sevginizi paylaşmaktan korkmayın,birbirinize karşı yapmış olduğunuz hataları,hiç bir zaman sevginizden ve birbirinize duyduğunuz ilgiden üstün tutmayın.şunu unutmayınki;sevgi ve ilgi,nişanlılık döneminde ve sonrasında göreceksiniz ki,aranızda doğabilecek sorunların tek ilacıdır.
    Yüce rabbim;insanlara olan sevgisi nedeniyle,insanları,yarattığı bütün canlılarda üstün olarak yaratmıştır.
    Şanı yüce,yüceler yücesi Allah'ım,sizlerin birbirinize olan sevgisini sonsuzluğa kadar daim eylesin.
    Evlatlarım babalarınız olarak,mevlüt beyle birlikte yüzüklerimizi takacağız.Bu yüzüklerin sizlere ve her iki aileye hayırlar getirmesini diliyor,nişan töreninizin mübarek olmasını yüce rabbimden diliyorum


#26.12.2009 22:30 0 0 0